donderdag . . .


 Een fijne donderdag !  En hebben jullie ook al gezien dat er wat gaande is op mijn blog, wel ik heb dat vermoedelijk zelf wel veroorzaakt, de afbeeldingen staan er nog wel wanneer je de bepaalde dag aanklikt en gaat lezen.  Maar niet meer zo open en bloot op de eerste pagina maar dat is geen erg.

Zo kreeg ik een tijdje geleden een opmerking dat mijn opslag bij Google bijna vol zat.  Ge moet weten dat je daar vaak veel meer van gebruik maakt dan wat je zo op het eerste zicht zou denken.  Ook mijn mail (G.mail) neemt dan plaats in bij die opslag en ik dacht alleen maar eraan om dat tenminste te vrijwaren en daarom heb ik dan ook een groot aantal albums weg gedaan die in Google stonden opgeslagen . . . met het gevolg dat jullie nu te zien krijgen.

Maar voor de toekomst is er nu weer plaats genoeg om alles op te slagen.  En zelf ben ik er niet echt gerust in, dat is weer iets wat ik weet dat je niet alles kan weg doen wat er opgeslagen werd zonder dat het ergens toch wel wat gevolgen heeft.  Ik dacht dat ik het gevonden had en hoe ik het moest doen was ook eenvoudig en gewoon aanklikken was mogelijk en daarna gewoon op een vuilbakje . . . en de rest is historie.

We doen verder zoals we bezig zijn, ik trek  het me niet aan maar het staat niet echt mooi als je afbeeldingen niet meer voorkomen op je pagina, alleen is dat gewoon maar in het begin, ik heb nog beelden genoeg staan, opgeslagen op een eigen harde schijf waar niks kan mee gebeuren, tenminste dat hoop ik toch.

Vandaag zijn we de dag voor Kerstmis dus deze avond is het Kerstavond en daarom wil ik er toch wel een paar mooie beelden op zetten ook !  Hoe jullie gaan vieren weet ik niet maar ik weet wel dat het hier rustig zal zijn in eigen huis.  Eindelijk is er reeds een pak werk en drukte weg gevallen, voor een deel dan toch want ik denk zelfs dat het ergste nog moet komen.  Dus we duimen op een goed vervolg van alles in het komende jaar.  Maar nu zie ik wel wat ver vooruit, eerst denken aan vandaag en morgen en het komende weekend.

Een fijne Kerst wil ik iedereen toewensen, een rustige Kerst, en vier het vooral veilig en blijf gezond, in deze tijden zijn die waarden van groot belang voor groot en klein. 



Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!