donderdag . . .

 


Een heel mooie donderdag toegewenst voor iedereen en zoals jullie al wel zullen weten zijn wij in de voormiddag op stap.  In de namiddag misschien ook wel maar niet meer samen, de ene winkelen en de andere op wandel.  Want gisteren is het er voor mezelf niet van gekomen, 'k had andere katten te geselen en heb ook nog snel een logje hier moeten neerzetten op mijn blog !

In de namiddag heb ik gisteren ook nog alles gestofzuigd, nu niet alles gedaan eigenlijk want ik had al een deel van de living gedaan toen ik toch zulke dorst kreeg dat ik me even heb neergezet aan de computer en dan net de echtgenoot naar binnen kwam.  Nadat ik wat had gedronken heeft hij ermee verder gedaan, echt veel was dat niet meer maar  het is nu toch allemaal gedaan, dat had ik anders zelf ook nog wel gedaan.

Ondertussen heb ik weer wat andere dingen gedaan zoals wat opgeruimd hier en daar, de wc borstel proper gemaakt en weer op zijn plek gezet in het toilet, daarna nog in de badkamer even bezig geweest met opruimwerk, want dat is er toch altijd wel ergens te doen.  Nadien heb ik ook nog wat weg gelegd van ons bed : ik leg namelijk de tapijtjes op het bed nadat ze gestofzuigd zijn en daarna leg ik ze gewoon bovenop dat bed.  Dus die weer op hun plek gelegd en nog wat opgeruimd in de andere kamer en dan weer naar de living toe, waar ondertussen de echtgenoot helemaal ermee gedaan had met stofzuigen.  

Als er dan morgen in de namiddag nog tijd over is na de wandeling, dan kan ik aan de kamers beginnen.  Die van mij zal me wel weer gek verklaren maar gedaan is gedaan zeg ik dan maar.  En daarbij, dan slaap je daarna weer wat beter in want dat is tegenwoordig ook nogal een probleem bij mij.  Maar ik weet waarvan het komt en als ik er wat kon aan veranderen dan deed ik het, alleen is de oorzaak niet bij mij te vinden maar iets verder van mij af maar toch steeds in de buurt !

Mocht ik dan op vrijdag nog zijn hebben om ook de living te doen dan zou dat mooi zijn, ik hoop dat er de tijd voor is want je weet nooit vooraf of er niks tussen komt.  En 's avonds is er dan hier een gelukkige vrouw die weer alles mooi met nat kan afnemen zodat het stof helemaal weg is en we weer een dag of wat proper zitten . . . want stof maak je dan ook wel altijd, gewoon als je rond loopt is dat er al.

Nadat we op zaterdag allebei een bad hebben genomen ga ik de was sorteren en daarmee beginnen, hier heb je het dus al : weer stof dat gemaakt wordt want ik moet daar hier mee door de living gaan om de wasmanden naar de berging te brengen.  Dus ja, stof zal er volgende week ook wel weer terug liggen maar het is dan toch ook wel eens een paar dagen deftig geweest en gebleven, tenminste dat mag ik hopen.

En de strijk zal je zeggen, wel die doe ik in een andere kamer, niet in onze living, dat is in onze dressing en als alles gestreken is, want eerst nog wassen natuurlijk, ik begin daar niet in het weekend mee, wel de was doen omwille van goedkopere energie !

Zo zie je dat er wel steeds wat te doen is in een huishouden, zonder dat er iets onverwacht tussen komt.  Dan spreek ik nog niet over eten maken en plannen maken en dergelijke.  Want daar kruipt ook tijd in, al is het niet zoveel, soms wel maar dat zijn eerder uitzonderingen.

Nog een heel fijne donderdag wens ik iedereen toe en maak er ook een mooie dag van voor jezelf !




Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!