weekend !!!

 


Reacties

  1. nog eens proberen
    De dag begon hier somber en koud! Hopelijk breekt de zon er nog even door al moeten we niet teveel meer hopen op zon eind nov.
    Nog een aangename zondag niettegenstaande.
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zelf heb ik een verkwikkende douche genomen en mijn tijd eraan besteed om ook die haren nog wat in bedwang te houden, al was dat laatste wel het zwaarste werk want die haren groeien toch zo snel ! Het is alweer 2 maanden geleden dat ik nog een kapper zag dus moet het je niet verwonderen dat die haren hun eigen zin gaan doen na een dag of twee. Ik heb voor alle zekerheid toch maar een t-shirt aangetrokken en daarover een vestje met V-hals, nu heb ik meer dan warm genoeg en ik hoop dat dit in de volgende uren ook nog zo zal zijn, de soep staat nu te pruttelen en onze konijnenbillen zijn reeds klaar gemaakt van gisteren dus straks kunnen we smullen.
      En toch binnen geraakt deze keer, Ani had ook al een reactie gezet en daar lukte het bij dus ja, wat er scheelde, soms weet je het echt niet maar hier laat die wifi het nogal veel afweten, en tenslotte betaal je toch ook voor "goede" diensten ! De radio, ook met wifi, die valt tussendoor weg en dat is allemaal normaal blijkbaar, ik vind dat de dienstverlening daar echt wel in gebreke blijft ! Een fijne zondag en groetjes !

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!