maandag . . .


Aan iedereen een heel fijne toffe week toegewenst, ik weet niet wat jullie ervan verwachten maar zelf ben ik zinnens om het weer eens wat rustiger aan te gaan doen.  De voorbije week was al druk genoeg, gewoon omdat ik zelf voor het weekend wou ermee gedaan krijgen, kwestie van in het weekend zelf ook wat rust te krijgen, ik heb het echt wel nodig !

Wat ik deze week zinnens ben ?!  Daar heb ik eigenlijk nog niet zoveel bij stil gestaan maar er zijn wel een paar dingen die ik voor mij heb gereserveerd en dat is : eens gaan shoppen, niet rond lopen en lang weg blijven en wat gaan drinken, neen, dat zit er echt niet in maar wel eens kijken of ik nog ergens een lekkere aangename pull weet te vinden die ik ook graag draag en bijna niet meer zou willen uitdoen, tenzij dan om te wassen !  Kent ge dat gevoel, zo een lekkere zachte pullover die je nooit meer wil kwijt spelen en die je verslijt voordat je het zelf weet ?  Ik had er zo een paar en die zijn nu wel aan vervanging toe, ik ga het toch proberen als de kans er is maar het hoeft niet deze week te zijn, de volgende week is het ook nog mogelijk.

Deze week willen we samen eens in een redelijk nieuwe vestiging van een warenhuis gaan rondneuzen, kwestie van daar wat dingen terug te vinden die er bij ons meestal niet (meer) zijn, zoals olijfolie met provençaalse kruiden erin, nog zo van die spullen die je wel ooit eens ergens andere hebt gevonden en nu hier ook wil kopen, och ja, we zien wel.  Ook moet er nog wat vlees ingedaan worden om toch nog even er tegen te kunnen en niet te hoeven wachten met de feestdagen.  Als je het nu niet doet dan komt het er misschien niet van voor de feesten, ik zat daar al eerder mee evenals andere bouillon, eens met iets anders proberen kan nooit kwaad en misschien vind je die in andere filialen ook wel terug, wie weet ?!

En een wandeling zit er misschien ook nog wel in tussendoor, tenminste als we niet in de namiddag gaan shoppen maar we zien wel, de week is nog niet voorbij.  Alleen toch maar niet te lang wachten om te gaan want naar het weekend toe is het dan ook weer het feest van de Sint, al hebben we geen kleine kinderen en ook geen jonge kleinkinderen meer, maar toch daar best rekening mee houden.  Immers als de mensen wat losser gelaten worden dan willen ze daar ook vrij snel kunnen van genieten.  En ja hoor, wij doen deze keer mee omdat ik niet meer wil zonder spullen zitten die we weldra toch ook zullen nodig hebben, eerst ook een beetje voor jezelf zorgen natuurlijk !

Verder kan ik tussendoor ook nog eens de was wegwerken en strijken dus ik vermoed dat de week vol genoeg zal zijn als ik dit allemaal wil verwezenlijken !  Alleen is aan dat opvouwen niet zoveel werk meer aan, ik kan het tussendoor ook wel gedaan krijgen maar wil niks overhaasten, ik zou ook zelf nog eens naar de huisarts willen want ik meen dat ik met een sinusontsteking zit, al ben ik niet zeker maar ik had hoofdpijn en soms dan voel ik dat in mijn hele gezicht.  Momenteel is de neus wel open maar ik heb ook dapper zitten niezen en toch is het hier zo proper als het maar kan zijn, nu zelfs de terrasdeur nog even open gezet, ik moest toch de bloemen nog eens overspuiten op het terras want daar dreigen parasieten op te duiken, ik zag het aan de "dauw" die ze achter lieten op de arduinen steen.

Wat ik allemaal gedaan heb gekregen en wat er nog ligt of hangt, wel dat laat ik jullie nog wel weten.  Mijn wensen staan hier zowat opgeschreven en er zal hier en daar nog wel wat opduiken waaraan ik niet heb gedacht, och ja, nog een paar afspraken afwerken ook, de echtgenoot heeft er een paar gemaakt en zelf deed ik goed mee dus we zien wel hoe alles verloopt . . . het zal al druk genoeg worden vermoed ik zelf.

Blijft er alleen jullie nog een mooie maandag toe te wensen en geniet van deze nieuwe week.  Of ze ook mooi zal blijven weten we vooraf nooit want het weer is snel veranderd, probeer in ieder geval om jullie tijd nuttig door te brengen, al is het gewoon met rusten . . . dat zou ik ook wel willen doen tussendoor . . . nog wat meer op mijn lijstje . . . !!!




 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!