maandag en weer wat anders beleven in deze week ?!


Een fijne nieuwe week voor iedereen !  Wat er allemaal te gebeuren staat weet ik niet, ik kan ook niet in de toekomst zien.  Ook al heb ik wel plannen in mijn hoofd zitten van hoe het er zou kunnen uitzien maar het is steeds afwachten of alles ook zo zal verlopen ?!

In ieder geval wil ik deze week ook nog wat poetsen aan de keuken want die moet wel eens deftig onder handen genomen worden, ook al zie je daar zo niet dadelijk iets aan, als ik op het einde van de week wil de vloer poetsen, wil ik dat toch voordien gedaan hebben en daar is wel wat werk aan.  In mijn idee moet ik dan beginnen met de dampkap een goede beurt te geven, dat is ook alweer een week of zes geleden vermoed ik zo en dan is het wel echt nodig om daar weer iets aan te doen.  Niet dat je oppervlakkig ziet dat ze vuil is maar je kan het beter maar regelmatig doen dan krijg je die routine erin en dat scheelt toch ook wel iets.  Zo zie je er niet telkens tegenop om eraan te beginnen, al doe ik dat soms wel omdat het zulk omslachtig werk is, je moet ook weten welke producten je voor dit en voor dat nodig hebt, en het is tenslotte het vet dat je moet wegnemen voordat alles weer kan opgeblonken worden.  Maar we zien wel wanneer en ik hoop dat dit in de eerstvolgende dagen zal gebeuren.

Verder dus de vloer nog doen maar dat is geen probleem als de rest uit het huis kan gedaan worden of gewoon verplaatst naar een andere kamer, ik weet niet goed wat ik ermee moet aanvangen met al die spullen die hier in dozen in de living zijn gezet, het oogt zo slordig.  Tel daarbij nog een aantal lege dozen die ook hier staan, sommige bovenop de andere dozen gestapeld, het is echt geen gezicht en je wil daar dan ook niet aan beginnen . . . maar toch zal het ergens moeten wil je wat meer gemoedsrust in je hoofd en living krijgen !

En wat zal het weer doen deze dag, ik heb er geen idee van eigenlijk, een beetje zon zou welkom zijn maar daar is de periode ook al wel van voorbij denk ik dan.  De zon staat al zo laag en dan nog de winter die er zit aan te komen, dat is ook al niet meer zo veraf, al zie ik het wel zitten hoor.  Niet dat ik er tegenop zie maar ik hou wel van wat klaarte in huis en daarom dacht ik er ook aan om mijn kerstboom hier te zetten zodat ik soms wel eens de lichtjes kan aansteken en dan zeker in de avonduren.

Ik heb het nu toch al wat kunnen uitstellen en weldra zijn we in december aangekomen dus ja, het mag nu wel zou ik denken.  Maar eerst de andere dingen uit de voeten doen zodat we daar van gerust zijn en het wat opgeruimder uit ziet, zou ook al mooi zijn om mee te beginnen.

Dus plannen genoeg eigenlijk, zonder al die andere dingen die ik nog in mijn hoofd zitten heb.  En dat zijn er vele, ik wil hier nog rommelen en daar ook nog en eens weer alles op orde zetten ook . . . en hopen dat ik daarna nog alles terugvindt . . . !

Ja, daarover gesproken, zo stond ik op vrijdag klaar om naar de winkel te gaan, te voet wel te verstaan met mij tas klaar, waarin ik een doos had staan.  Die doos moest nog naar de post gedaan worden en hier niet zo veraf is er een postpunt in de winkel dus ik dacht dat snel eens te doen . . . totdat ik mijn sleutels niet meer terug vond.  Moet ge weten dat ik in de zomer meestal een kleinere handtas meeneem en die had ik in de voorbije week dus leeg gemaakt.  Al mijn spullen had ik in de andere handtas gezet, een lichte grijze is dit maar wel iets groter dan wat ik in de zomer mee neem.  En daar vond ik mijn sleutels niet meer in terug . . . Ivo komt hier binnen en kijkt erin, hij vond ze al dadelijk wel in mijn handtas, zo was ik de kluts kwijt omdat ik ze niet dadelijk zag liggen.  Die bussel is nochtans niet zo licht want daar hangt ook de autosleutel bij aan . . . en toch vond ik ze niet dadelijk weer, wij dus naar het postpunt en daar kon ik ze afgeven om terug te sturen.  Eind goed al goed zeker . . . ?!

Nog een heel fijne week wens ik iedereen toe en om te beginnen ook een mooie maandag wil ik jullie wensen.  Geniet van de relatieve rust en van alles wat deze week jullie zal brengen.




Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!