donderdag . . .

 


Als je de zon zo ziet naar binnen schijnen lijkt het inderdaad wel een mooie dag te worden maar het zal nu toch al wel iets frisser zijn dan in de vorige weken, ik ben nog niet buiten geweest dus ik heb er echt geen idee van maar gisteren was het ook al wat frisser in de morgen.

Vandaag nog niet te veel te melden, al kan ik wel hier een blad of twee vullen met wat ik gisteren meemaakte en gedaan heb ook maar ja, ik weet het sommige mensen in mijn omgeving zeggen dan dat ik lui ben en de ganse dag niks doe.  Maar waarom zou ik de hele dag met poetsen en werken in huis bezig zijn, er is immers nog zoveel anders te doen dan te werken . . . en daarbij, we zijn met pensioen dus nu zou het moeten genieten geblazen zijn !  Al is het dat helemaal niet, nu met die corona zijn we niet vrij van te doen wat we willen en ja, ook zelf zijn er nog andere dingen die voor gaan.

Al wil ik vandaag nog die living er weer fijn laten uit zien, mijn man wou reeds alle boekjes gaan opruimen die op het salontafeltje liggen maar daar zou hij toch niet goed van zijn mocht hij dat doen !  Daar ben ik nog in aan het puzzelen en een paar andere wil ik nog wel eens doornemen want veel heb ik nog niet gelezen ervan . . . gewoon omdat me de tijd ontbrak en ik met andere dingen bezig was.

Zo zijn gisteren de kamers, badkamer, hal, keuken en toilet reeds gedaan geraakt, vandaag dus nog die living opruimen en poetsen en weer alles op orde zetten.  Maar net nu dat ik dit hier neerzet laat onze oudste dochter weten dat ze bij haar nog wat staan heeft voor ons en dat ze dit zal brengen nadat ze naar het nieuws heeft gekeken.  Dus ja, dat poetsen . . . ik weet niet wat daarvan zal komen, gedaan of niet, we zien wel.

Dus hoe de dag verder zal verlopen kan ik nog niet zeggen, ik hoop maar dat ik nog tijd heb om alles te doen wat ik zou willen doen . . . al is daar nu alles mee gezegd.

Maken jullie er nog een fijne dag van en ik kan jullie al gerust stellen, morgen begint het weekend reeds en dan is de week weeral voorbij.  Geniet ondertussen nog van deze dag !




Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!