dinsdag . . .


Eerst en vooral ene heel fijne dag toegewenst, geniet ervan en gaan nog maar eens uit wandelen, heb dat gisteren ook gedaan !

Ik kreeg zin in die wandeling toen ik de zon zo mooi zag schijnen en ook zag dat mijn ruiten vuil waren !  Ja, lach er maar mee, ik koos het hazenpad en vertrok . . . terwijl mijn ventje in de zetel lag te maffen.  Hij zit namelijk met een serieuze verkoudheid en als ik dan zeg dat hij wat warmere kledij moet aantrekken als hij naar de garage gaat om wat op te ruimen dan wil hij maar niet luisteren.  Die dunne fleece is meer dan genoeg, ja als je druk bezig bent en rond loopt of wandelt maar niet als je met een klein en rustig werkje bezig bent zoals het sorteren van spullen allerhande !  Ach, er valt toch niks tegen te zeggen, ik ben alleen maar bang dat hij op een moment een longontsteking zou opdoen want dan zijn we verder van huis maar ja, als hij niet luisteren wil, dan wil hij dat niet . . .

Verder ben ik een paar welbekende mensen hier in de buurt tegen gekomen op mijn weg naar het domein toe.  We bleven daar wat staan praten en hebben wat nieuwtjes uitgewisseld maar verder is het niet gegaan.  En we togen ieder weer op pad, de ene naar huis toe en de andere naar het domein dus ja, zo gingen we ieder onze eigen weg.  Ik had mijn zonnebril niet opgezet omdat ik vond dat het al te donker was geworden en ik niet met een bril wil gezien worden.  Immers, ik had ook de camera mee maar deze keer is ze niet uit mijn handtas gekomen, geen beelden geschoten, de zon stond al vrij laag en tussen die bomen . . .

Ik maakte mijn ronde dan ook niet zo lang als anders, immers wist de echtgenoot niet dat ik op wandel was, hij zou dat wel denken maar was niet zeker, ik wist ook niet dat hij thuis ging blijven dus ja, we wisten het geen van beide wat de ander ging doen.  Veel volk was er niet te zien, meestal niet op een maandag, raar, ook al was het toch mooi weer en scheen de zon, tenminste hier toch !  Achter mijn rug is er al eentje volop commentaar aan het geven op mijn getik hier aan de computer, waarom, geen idee, of is het op de muziek op de radio, 'k zou er niks durven op verwedden maar zeker is het dat niet voor mijn part.  Ik ken hem en als ik wat lang of wat veel met iets bezig ben dan krijg ik steevast commentaar en soms kwetsende dingen ook die hij zegt, denkt dat ik het niet hoor maar ik hoor beter dan dat !!!

Ach, en ik die dacht aan de keuken te beginnen met poetsen, zal iets voor morgen zijn, maar heel zeker begin ik er dan aan.  Misschien wel morgen in de voormiddag zodat er toch al iets gedaan is voordat ik met het eten begin, we zien wel hoe dat verloopt.

De wandeling heeft me wat ontspanning bezorgd, het deed goed om weer eens buiten te zijn, het is net of je zit al een week opgesloten en er zijn pas een paar dagen voorbij gegaan nadat ik nog was gaan wandelen.  Maar toch verlangt een mens daar naar op deze dagen, een beetje lucht happen doet steeds goed maar je zou het moeten kunnen doen in alle rust en niet met die corona hijgend in je nek, het zou niet "moeten" maar het moet gewoon kunnen volgens mij !

Verder is er geen speciaal nieuws te vermelden, al krijgen we dat in het nieuws misschien nog wel te horen maar dat is weer gans iets anders.  Ik ben al blij dat ze niet steeds met dat nieuws over corona om je oren slaan en zeggen dat je dit beter laat of dat beter wel doet, ieder doet daar toch mee wat hij of zij wil en dat is misschien maar goed ook !

Nog een fijne dag wens ik iedereen toe en geniet er vooral van, ga ook eens wandelen en dan voelt men zich achteraf weer zoveel beter, of je begint met frisse moed aan wat je nog wil verwezenlijkt zien !



Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!