een stormachtige woensdag . . . ?!


We werden reeds op voorhand verwittigd van de komende storm "Francis", ik hoop dat het een eerder vrij rustige storm zal worden, een storm in een glas water eerder, net zoals de Francis die ikzelf ken 😉 !  Maar in ieder geval een mooie dag toegewenst aan iedereen, eender hoe die zal verlopen.

Eerst en vooral kan ik jullie al laten weten dat mijn strijk eindelijk gedaan is !  Tenminste, die kledij is in de kast gelegd van gisteren en het is maar goed ook.  Gisterenvoormiddag hadden we een afspraak en in de namiddag wou ik hier wat neerzetten . . . en de wifi was weg, dus geen printer die werkt, geen radio die speelt en dat is verdorie echt wel vervelend.  Dat valt nu meer een meer voor eigenlijk maar ik trek dan even de stekker van de modem uit en daarna weer er terug in en ja hoor, het werkte weer en ook de printer vond weer de wifi.  Wat de reden hiervan is wil ik nog wel eens weten maar het is wel raar dat het telkens is als onze bovenbuur met klusjes bezig is.  Zo verschoven ze een zwaar meubel blijkbaar en daarna begon het boren en hier was de wifi toen net weg, raar toch . . . ?!  Nadien alles nagekeken zoals tv en soundbar en die bleken weer te werken en ook de videorecorder.

De echtgenoot zijn geheugen werkt niet meer naar behoren, dat heb ik nu gisteren ook weer ondervonden, hij stelt vragen die ik eerder al heb beantwoord en wil er opnieuw over beginnen, ja zo blijven we bezig.  Hij wil dan ook over alles zijn zegje doen en dat mag hij ook wel maar hij zegt dingen die kan noch wal raken en het wil er bij hem niet meer in dat dit verkeerd is en het gans anders is dan wat hij steeds maar vertelt.  Iemand iets uit zijn hoofd laten zetten wat hij niet goed begrijpt, welja, hij begrijpt het gewoon niet en daardoor loopt het dan ook fout.  Neem nu een mail, hij wil zich daarmee moeien en zeggen wat ik moet doen maar hij ziet gewoon niet waarover ik het heb.  

Ach, wat ga ik nu doen, wel een boekje lezen en mijn zinnen wat verzetten zodat ik ook eens wat ontspanning heb want dat is echt wel nodig op sommige van die moeilijke dagen !  Er lukte niet veel van de eerste keer en dan laat je vaak beter gewoon alles liggen en wacht tot het wel wil lukken, zeker als je wat tijd hebt . . . en dat hebben we wel op het ogenblik.

Och ja, onze vakantie die er zat aan te komen in oktober, wel die gaat niet door en we hebben het gewoon afgezegd, niet vliegen is misschien wel de beste oplossing op dit moment, zeker als het niet echt nodig is.  Je moet ook niks gaan zoeken en terug komen met een ziekte die best heel je verder leven kan bepalen.  Ik weet niet hoe jullie daarover denken maar ik zie het zoals het is.

Nog een heel fijne dag verder en hou je vast aan de takken van de bomen, al blijf je daar nog best van al ver vanaf al het gaat waaien !!!






Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!