vrijdag . . .


Vrijdag inderdaad en de laatste dag van de werkweek . . . al is dat voor ons hier wat van minder belang.  Maar toch zie je er vaak naar uit, het is een minder mooie week geweest dan eerst gedacht maar dat komt vooral door het weer dat we hadden.  Tussendoor wat regen, ook wat zon al gehad maar dat was in de minderheid, het had mooier kunnen zijn met nog wat meer zon maar ja, je hebt niet steeds alles zoals je het wil !

Met zulk een ontbijt beginnen is gewoon heerlijk, alhoewel mijn ontbijt ook steeds wel lekker is, we maken het zelf lekker doordat we iets eten wat we graag eten en wat ook nog gezond is ook !  Al zie ik er hier geen boterham bij liggen maar ja, die kan ook al ergens anders zijn beland zoals in de maag !  In ieder geval oogt het mooi op beeld en dat telt ook al mee.

De laatste dag van de werkweek en ik hoop dat ze ook wat mooi weer mag brengen, al zal dat wel weer valse hoop zijn, al de komende dagen maar mooi worden dan ben ik al dik tevreden.  Een wandeling doet iedereen deugd, het hoeven voor mij geen uren zijn dat ik rond loop maar wel een vol uur en dan heb ik mijn batterijen weeral opgeladen en kan ik er een tijdje tegen.  Nog wat zon zou ik willen vangen in de komende dagen zodat mijn kleurtje wat bijgewerkt kan worden, dat was in de voorbije weken moeilijk omdat er andere dingen op ons programma stonden en we niet goed van huis weg konden.

Ook zullen we moeten zorgen dat onze voorraad weer wat meer is aangevuld zodat we terug er voor een tijdje tegen kunnen, de vriezer vullen dus met allerlei eetwaren zodat we het eenvoudig maar te nemen hebben en we ervan kunnen genieten.   En meer moet dat niet zijn eigenlijk, zo maken we het onszelf wat gemakkelijker op dagen dat het al eens snel moet gaan en we wat afspraken hebben hier en daar.

Dat doet me eraan denken dat ik nog een afspraak voor mezelf moet regelen en dat ik dat maar beter nu doe dan nog wat uit te stellen.  Immers hier en daar komt alles weer terug in gang en dan moet je niet te lang wachten om zelf een afspraak vast te leggen.  Straks in de namiddag gaat dat ook nog en dan doen we dat zeker, nu eerst zorgen dat er eten op tafel komt.  En dan is steeds de vraag : wat gaan we eten ?  Deze keer kan ik het niet vooraf zeggen maar we zoeken wel iets, zien wat er nog in onze voorraad zit . . . en dan maar werk maak van iets bij te bestellen zeker ?!  Ook dat moet nog besteld worden dus en willen we daar nu eens snel werk van maken, dat gaan we doen ook en dan zien we wel wanneer we het kunnen ophalen.

Met al die goede voornemens sluit ik deze week zelf af, in de hoop dat we ook kunnen doen wat we zinnens waren en weer alles wat bijgevuld geraakt.  Geniet nog van deze vrijdag en maak er ook een mooie dag van . . . en blijf vooral gezond !



Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!