donderdag . . .


Oef, gaat het warm worden of is het reeds warm en wat doet het weer dan morgen ?!  Het zal in ieder geval warm worden en tijdens de nacht zullen we dat nog het meest van al voelen als we niet zo goed kunnen slapen.  Maar alles bij mekaar mogen we nog niet klagen, het zal ook wel eens wat minder warm worden en dan is een mens al snel aan het zagen over slecht weer of de koude dus laat ons er nu maar van genieten.  Zelf zal ik niet zoveel buiten te zien zijn in de komende dagen, ik ben druk in de weer met opruimen van wat we zelf hebben rond gezet hier en dat vergt toch wat tijd om alles weer opnieuw weg te krijgen.

Gisteren ben ik gaan wandelen : zonder camera of gsm op zak, ik moest eens stoom af laten en tot mezelf komen zodat ik weer normaal door het leven kon !  Ja, ook dat moet een mens al eens doen maar daar komt dan ook wel weer een einde aan als je genoeg aan jezelf denkt.  Jezelf vooral niet gans wegcijferen en maar verder doen, weten wat je limieten zijn . . . al gaan we daar soms ook wel eens over maar ja, dat nemen we erbij !

Zo was ik vandaag toch ook al bij de kapper, ik kom er weer prima verzorgd voor en dat mag ook wel eens zijn !  De laatste dagen hebben veel van mij gevergd maar nu kan ik weer op mijn beide oren slapen, al zal dat niet tegelijk gebeuren.  Dat doet me eraan denken dat ik ook dat hoofdkussen wel eens mag gaan wassen want als ik eens deftig zweet tijdens de nacht dan moet ik het daarna niet echt meer hebben om op te slapen, het ruikt dan niet meer lekker en tegen slechte geuren of zweetgeuren, daar kan ik niet zo goed tegen.  Zeker als je dan weet dat je dit toch gemakkelijk kan wassen, dan is het geen erg om dat snel even te doen en het te laten drogen aan de lucht, buiten kan het nu vrij gemakkelijk !

Morgen kan ik toch ook nog wat van al die dingen doen en daarna zien we wel hoe alles verloopt, niet alles tegelijk willen gedaan hebben, ach, dat heb ik in de voorbije dagen reeds geprobeerd en toen was het op een moment al na twaalven toen ik nog aan de was bezig was.  Het was allemaal al wel gewassen maar nog niet droog en apparaten laten werken terwijl we slapen dat doen we nooit, gewoon omdat het niet echt veilig is en zeker geen droogkast.  Water en elektriciteit gaan niet echt goed samen want als er wat misloopt kan alles in de fik gaan en dat wil ik wel voorkomen.

Dus laat ons nu uitzien naar een fijne dag morgen in alle hitte want er wordt gesproken over 35° en dat is niet weinig !  Geniet van de rust en van de warmte als je dat al kan verdragen en hou het vooral veilig en misschien toch maar genoeg drinken tijdens de dag, al zou ik daar nu ook wel beter wat op letten want ik ben ook al zo lang in de weer zonder me even neer te zetten, behalve dan dat ik hier aan het tokkelen ben . . . !!!

Maak er een mooi weekend van want morgen wil ik het laatste nog uit de voeten hebben van wat er moet gedaan worden dus blijf vooral genieten !


Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!