woensdag . . .


Het voelde op dinsdagmorgen al vrij zacht aan, ik zag de zon schijnen toen ik de overgordijnen open trok en het beloofde dus een mooie dag te worden.  Al heb ik gehoord dat er wel wat onweer in de lucht zou hangen hier en daar maar dat is steeds af te wachten.  En ook hopen dat het niet erg zal doen, dat het geen zware rukwinden zijn die we krijgen bij het opkomen van dat onweer, en zware regen en wilde windstoten kunnen we ook missen.  Iedereen hoopt steeds op regen maar ooit zal het wel eens komen, alleen weten we niet wanneer . . . !

Maar hier hebben we straks nog andere katten te geselen, er komt iemand die wat gaat opmaken voor ons en daar is uitleg bij nodig, wat papieren invullen en dan is dat ook weeral van de baan.  Het gaat allemaal vrij vlug nu, we zijn bezig met rond hossen van hier naar daar en mijn gewicht is al enkele kilo's gezakt, gewoon omdat we maar weinig rust hebben gekend in de laatste dagen en weken.

Morgen moet ook mijn echtgenoot een ingreep ondergaan en dan zal het wel een halve dag van rust worden voor ons allebei, we kunnen het nu goed verdragen.  Ook de dag erna al op controle bij de oogarts en dan krijgen we op vrijdag ook nog wel even wat respijt om op adem te komen.  Maandag nog eens op controle en daarna kan het normale leven worden hervat, tenminste dat hopen we dan ook van ganser harte.

En ach, er is ook nog wat nieuws te rapen hier en daar maar daar vertel ik iets later wel wat over, dat was het dus voor vandaag.  Maak van deze woensdag ook een mooie dag en geniet van het zachte weer terwijl het nog mooi is.  Ook voor het volgende weekend wordt weer mooi weer voorspeld dus we gaan stilaan het weekend tegemoet en hopen dan ook op wat meer rust dan in de voorbije weken, nog een fijne dag en vergeet niet te genieten !



Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!