vrijdag . . .


We zijn weer aan het einde van de week aangekomen en het weekend staat voor de deur !  Ach, het zal wel een mooie dag worden om deze week af te sluiten, laten we er ook een aangename dag van maken en vergeet vooral niet te genieten . . . want dat is wat we tegenwoordig te weinig doen.  Voor iedereen een fijne vrijdag !

En vandaag begon al vrij slecht, geen verbinding van Telenet dus werkt de vaste telefoon niet, geen internet voor computer en dergelijke, alleen de gsm die werkt nog maar verder zal het niet gaan, is vrij vervelend als je op staat.  Alleen was dat gisterenavond al begonnen, verdorie dat doet redelijk raar aan, toen kregen we al niks meer te zien op onze tv, verder gekeken naar een film en dat werkte nog wel allemaal dus was er niet zo erg veel aan de hand om onze avond aangenaam door te brengen.  Gelukkig maar dat ik ook wel wat voorzie om op "dode momenten" zoals gisteren kunnen verder te leven alsof er niks aan de hand is met al dat gedoe.

Deze morgen even aangebeld bij de buurvrouw en die had ook geen internet meer dus ja, zat het blijkbaar overal.  Ik moest nog eten en dat heb ik laten voor gaan, ik wil er goed voor staan voordat mijn dag begint en zonder eten gaat dat niet.  Al zouden er wel vele zijn die dit echt geen voorrang geven, dat ontbijten dan wil ik zeggen maar bij mij telt dat wel degelijk mee.  Daarna hadden we een afspraak via de telefoon om bepaalde dingen te bespreken die we op dit moment nodig hebben.  Dat heeft ongeveer een half uurtje geduurd en daarna hebben we ons normale leven hier wat hervat.  Al weet ik nu niet dadelijk waar ik eerst zou aan beginnen maar dat zien we wel, ik wil eerst even op adem komen om alles te laten bezinken voordat ik in al die gegevens verzuip, want zo voel ik dat nu wel een beetje aan . . . 

Ach, het weekend zal ook wel weer raad brengen, laat ons de komende week dan ook rustig aanvangen, ze zal sowieso al druk genoeg zijn met de ingreep van de echtgenoot in het midden van die week.  En daarna gaan we weer verder zoals we bezig zijn.

Laat ik jullie alvast een fijn weekend toewensen, geniet ervan want er zullen wel mooie momenten komen als ik de temperaturen zo bekijk.  En vergeet vooral niet te genieten, wij zullen dat ook proberen te doen in de mate van het mogelijke !




Reacties

  1. zo zie je maar hoe we aan al die dingen bijna verslaafd zijn hé Chris. Maar we hebben gelukkig nog andere bezigheden en zo gaat de tijd ook voorbij! Nog een fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. We zijn het gewend om daarmee dagelijks aan de slag te gaan en het is inderdaad een soort van verslaving. Maar wat ik nu ook erg mis zijn de wandelingen in het domein, gewoon omdat we voor andere dingen op pad gaan blijft daar in de laatste weken echt niet veel tijd meer over, al zou het wel kunnen maar ja, dan zijn er weeral andere prioriteiten en ook daar moet je voor zorgen dat ze gedaan geraken hier of elders.
      Ikzelf vind het erg dat mensen die alleen computer en een vaste huistelefoon hebben dan niet meer verder kunnen, zonder gsm zou het dan ook niet meer lukken om ergens naartoe te bellen of je moet bij de buren ergens terecht kunnen zoals het vroeger ging. Alleen als die dan ook op hetzelfde net zijn aangesloten dan wordt het zoeken naar een naald in een hooiberg . . . stel je maar eens voor dat je dan dringend hulp nodig hebt !
      Nog een fijn weekend van op de nieuwe computer van een nieuwe generatie, het is een juweeltje dat je niet hoort, al zal dat na verloop van tijd misschien ook wel veranderen maar dat zien we dan wel.

      Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!