maandag . . .


Een fijne maandag voor iedereen, het weer is eerder wisselvallig, hier zijn er al een paar keren enkele druppels gevallen maar ook meer niet, of het vandaag verder nog gaat regenen valt af te wachten, we zien wel wat komt . . . !

Ook de zondag begon niet zo goed voor een aantal mensen . . . bij onze oudste dochter en schoonzoon hebben ze geprobeerd om in te breken maar ze zijn niet naar binnen geweest, wel wat stalen profielen krom gewrongen met breekijzer maar gelukkig niet kunnen verder gaan.  Ook was er kabaal van de vogels in de omgeving, ik weet niet of er daar in een kooi zitten of dat ze daar gewoon zitten in bomen of wat dan ook, maar ze maakten lawaai en dat is nooit een goed teken.  En ik kan dat weten want vroeger zaten er een horde ganzen voor ons huis en die maakten snel kabaal, het zijn ook goede bewakers van de omgeving want te laten horen dat er iemand is, soms nog beter dan een hond !

Dus schade aan deuren en profielen maar het zijn toch weer kosten waar je geld moet in steken en waar je een hoop last van hebt, gelukkig heeft onze dochter gezien dat er was geprutst aan de deuren en profielen, jammer maar helaas.  De politie was deze morgen al geweest en ze vertelden dat ze vermoedelijk waren opgeschrikt en zijn gaan lopen, hoe ze dat weten, daar heb ik geen benul van maar vermoedelijk weten ze meer dan wij op dit moment.  In ieder geval is het schrikken als je zoiets meemaakt en we hadden dan ook met hen te doen als ze dat bericht stuurden, het filmpje dat later kwam liet ons de schade zien.  

We mogen tevreden zijn dat iedereen gezond en wel is gebleven, ook al werd er braak vastgesteld.  En zeggen dat daar dan ook nog een wagen buiten staat en eentje in de garage is opgeborgen.  We hebben vorige woensdag nog samen buiten gezeten onder de open tent, in hun lounge, het is er goed ingericht en dat zien anderen vermoedelijk ook wel.  Afgunst of gewoon diefstal, eender wat het is, het zou niet zo mogen zijn maar ja, het gebeurd overal wel eens.

Wat wij vandaag gaan doen, weet ik eigenlijk niet, zien wat er op ons af komt zeker, morgen hebben we een afspraak maar dat is morgen pas en we leven nu, is het niet zo ?!  Dus genieten van elke dag die er komt en niet te ver vooruit zien, nog een paar afspraken hier en daar en we zijn er weeral vanaf voor even.  Ook nog eens naar de kapper, ik denk dan op woensdag, ook pedicure volgt nog eens en we zijn weer fris en fruitig klaar om de vakantie tegemoet te gaan.

Nog een heel fijne week wens ik iedereen toe en geniet nu van je maandag zoals hij is, ga ik dus ook doen, al zie ik niet waaraan ik zou moeten wat veranderen, misschien toch maar in de komende dagen proberen de ramen te lappen, moet ook eens gebeuren hé . . . maar liefst niet als het gaat regenen !



Reacties

  1. dat is geen fijn nieuws Chrisje , ik had het ook eens voor enkele jaren terug en de brandverzekering betaalde alles terug . maar je bent toch verschrikt , !
    blij dat bij jullie verder alles naar wens gaat . lieve groeten ani

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het was inderdaad schrikken voor hen die thuis waren natuurlijk. Maar ze zijn gelukkig niet binnen geraakt en ik hoop dat je nooit iemand ziet in je eigen woning want dat moet nog erger zijn, dan weet je wie het was en ook als ze gaan lopen blijf je steeds dat beeld voor ogen hebben. Stel maar eens voor dat het in je slaap gebeurt dat ze bij je aan bed staan, het kan allemaal en nog beter dit dan dat ze alles overhoop halen terwijl je niet thuis bent, nu blijft het bij de schade en de schrik die je steeds blijft hebben ook maar dat verwaterd na een tijdje wel. Vandalen zijn het volgens mij die zoiets doen, even goed kunnen ze een ruit in slaan zoals ze bij onze buurvrouw hebben gedaan, daar zijn ze tot op het eerste op het balkon geraakt, hoe is nog steeds een raadsel want er waren nergens sporen, al heeft de politie niks gevonden van sporen, wel ingebroken en juwelen weg ! Je vraagt het je soms af waar ze het gaan zoeken, wij wonen er vlak naast en onze raam van de slaapkamer stond vierkant open, wel een hor ervoor maar toch, op hetzelfde moment van dezelfde dag ?! En dan stel je echt wel vragen over het hoe en waarom ?! Blij dat het niet is voorgevallen bij ons denk je dan. Nog een fijne dag Ani.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!