maandag . . .


Een nieuwe week begint alweer, of het ook een goede week zal zijn dat valt nog te bekijken, in ieder geval wil ik deze dagen alles mooi gaan oppoetsen.  Er komt bezoek en ik wil mijn beste beentje voor zetten, je weet maar nooit waar het goed voor is !  Och, alle gekheid op een stokje, poetsen doen we toch allemaal regelmatig, is het niet poetsen tot 's avonds dan wel tussendoor, altijd is er wel wat dat opgeruimd moet worden.  Overal is dat toch hetzelfde : je gebruikt iets, legt wat weg maar daarna krijg je weer een ander idee en wil je daaraan beginnen en dat is niet alleen over poetsen zo.

Denk maar eens na als het mooi weer is, ik weet niet hoe jullie daarop reageren maar dan wil ik daar zoveel als mogelijk van genieten, in de zon wat zitten, wat wandelen in het domein of gewoon eens tot bij de kinderen gaan om daar een praatje te slagen, het moet kunnen, ook in coronatijden.  Zeker als je afstand kan bewaren, we doen het zo toch nog altijd op dezelfde manier een beetje, al is soms die afstand niet zo groot meer als eerder zou moeten maar als je weet dat er van geen corona sprake is bij beide partijen is het risico ook niet meer zo groot te noemen en de besmettingsmogelijkheid dus ook miniem.

Ach, we trekken allemaal ons plan, alleen zijn er nog wel dingen die ik ook nog eens wil doen, gewoon voor de fun eigenlijk : een ijsje likken hier of daar.  Niet dat we thuis geen ijs in huis hebben, dat hebben we wel degelijk en nog wel van een zaak die hier in de omgeving door iedereen wel gekend is.  Al wou ik dat uitstellen tot nu, nu dat de ingreep van de echtgenoot achter de rug is kan het dan ook wel weer.  We zien wel op een dag dat we eens een klein uitstapje nodig hebben, dan doen we dat ook wel weer eens . . . het is trouwens de eerste keer dit jaar dat we dit gaan doen maar er zullen nog wel mensen zijn die zulke gewoontes hebben en die er reeds zijn geweest.  Eens moeten we dat toch wel eens doen, zo vers geschept smaakt dat steeds beter . . . wat vinden jullie daarvan.

Ik ben nu wel wat aan het dagdromen, laat ons bij vandaag maandag blijven, we hopen dat iedereen een mooie dag heeft en dat de weersomstandigheden met ons mee zijn, dat zou prima weer zijn en we kunnen genieten als we er tijd voor maken en houden !  Net zoals het dametje hierna te vertellen heeft . . . !


Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!