maandag . . . en het begin van een mooie week ?!


Over het weer kunnen we het ook hebben maar ik spreek liever over een nieuwe week, dat geeft ook weer frisse moed om er snel weer in te vliegen.  Of het ook een mooie week zal worden dat valt nog af te wachten maar als we tussendoor ook wat zon krijgen en niet te veel regen tijdens de dag dan zijn wij al dik tevreden, laat het 's nachts maar regenen zodat onze reserves worden aangevuld in de ondergrond.

Ach, nu denk ik eraan : een paar dagen geleden zat ik aan de computer en was ergens wat aan het bekijken, ik zag mooie dingen en wou verder gaan, ge kent dat wel zo een manier om 360° in het rond te kijken in bepaalde showrooms en dergelijke, ineens floepte mijn scherm uit, niks meer te zien, zelfs het lichtje van datzelfde scherm was uit, dus scheelde er wel degelijk iets.

Mijn kast wou ik, want de computer staat bij mij in een kast, van de muur schuiven, achteraan mijn spullen controleren of alle stekkers er nog goed vast in zaten en daarna maar naar dat scherm kijken of er wat scheelde.  Hier eens geduwd aan een stekker, daar er eentje uitgetrokken en ook er weer ingezet op dezelfde plek, alle stroom uitgeschakeld en daarna weer ingeschakeld . . . en het werkte blijkbaar terug, het lag volgens mij aan het scherm zelf, aan die stekker die er achteraan in steekt, zakt die daar nu wat naar beneden of zo, dat is mogelijk, maar alles doet het sinds dat moment helemaal weer !

Het is echt wel een gelukkig toeval geweest, ik had mijn scherm, dat ik altijd laat aan staan, al eens uit gezet en weer terug aan, dus toen was er wel degelijk stroom op, later bleef het overal zwart, het scherm zowel als het verklikkerlampje dat zegt dat het brandt of niet.  Echt veel heb ik er niet aan gedaan, ook wel weer het stof weg genomen van de computer want daar zijn ze echt wel gevoelig voor, en ook mijn kast zou ik weer eens moeten uitmesten maar daar heb ik nu even geen tijd voor, er zijn andere dingen die eerst moeten gedaan worden.  

En als het mooi weer is dan wil ik ook wel weer eens een stapje in het domein zetten zodat ik weer weet hoe mooi het er kan zijn, ook in de zomer, al zijn we nu nog niet echt in volle zomer.  Maar we hebben toch al mooie weken en dagen gehad, iedereen die ervan kon genieten heeft dat zeker en vast gedaan, nu valt er weer gewoon wat te werken maar eens die werken gedaan zijn, dan is er weer tijd om te genieten en dat zullen we dan doen ook !

Nog een fijne dag wens ik iedereen toe en maak er ook een mooie dag van, ook al is de temperatuur niet echt om er over naar huis te schrijven.  We slaan er ons wel door, ook die dagen komen van pas om andere dingen op te lossen die we vaak wat hebben uitgesteld om te kunnen genieten in de zon !





Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!