woensdag . . .


Dat deze week zo druk zou worden had ik nooit gedacht, er komen maar steeds meer afspraken bij . . . en we hebben al maar een paar dagen meer om die allemaal afgewerkt te krijgen !  Ach, geniet vooral van jullie woensdag en daarna zien we wel weer.

Het begon al met gisteren, op maandag bleef het rustig, toen ging ik naar de stad toe, ik moest mijn horloge gaan ophalen, ik had ze binnen gedaan om een stukje ertussen te laten zetten.  Want mijn vel bleef soms tussen het slotje zitten als ik dat dicht deed, ja, dat moet nu echt niet, en een horloge die echt wel vaster dan vast zit, dat kan ik niet verdragen.  Zo zie je maar dat je steeds het beste die reservestukjes bewaart zodat je die  nog weer kan gebruiken ook.  

Nadat ik die horloge had opgehaald en ook aangedaan, stak ik de oude die ik droeg weer weg en ging nog naar een andere winkel toe.  Ik had een crème nodig die ik graag gebruik, dat geeft zo een mooie instant-bruin-look, het is eigenlijk een groenige pasta die je uitsmeert over je gelaat en die al dadelijk een bruine tint weergeeft, een zonnig uitzicht op en toch nog niet echt bruin gelaat, en tegelijk verzorgt, dat is mooi meegenomen. Het is een "all day ware" iets wat echt wel fijn is om te hebben en er tegelijk mooi en verzorgd uit te zien.  Ge kent misschien het gezegde : goede wijn behoeft geen krans, dus ook dit is zo iets, iets wat goed is moet je respecteren.  Daar vroeg ik nog naar iets als bescherming tegen de zon, wat goed is voor je gelaat maar ook voor het lichaam.

En ik toog verder naar de bushalte doe, die maar een paar stappen verder is, de bus kwam er vrij snel daarna al aangereden en ik stapte op.  Er zaten reeds een aantal mensen op de bus en het was echt wel heel moeilijk om voldoende afstand te houden maar iedereen bleef toch rustig en weldra stapten er een aantal af zodat de juiste afstand weer mogelijk was.  Toen was het tijd om thuis wat te gaan eten want in de namiddag kwam er alweer iemand bij ons om wat uitleg en dergelijke te geven over bepaalde dingen allemaal, hier ga ik niet verder op in gaan maar dat horen jullie wel eens het zover is.

Om nog even op die producten verder te gaan die het beschadigen van de huid tegen gaat, een bescherming geeft en ook tegelijk nog een fijn kleurtje achter laat kreeg ik ongevraagd ook nog wat goede tips.  Ik vertelde bij de pedicure dat ik ook last had van die benen als ik wat in de zon zit of wandel, zeker als het samen is met wind, daar is blijkbaar wel een gezonde oplossing voor gevonden.  Ze liet me zien wat het was en gaf wat info met me mee naar huis toe, het geeft bescherming tegen die allergie en tegelijk krijg je er een mooi kleurtje door, wel goed om te weten en uit te proberen.  Eigenlijk had ik daar eerder al moeten naar vragen want die dame heeft me dat nog wel eens verteld maar toen had ze wel iets anders gekregen tegen haar allergie en dat vond ze minder, ze wou wat anders, iets beter . . . en met dit was zij echt wel heel tevreden.  Het is in ieder geval het proberen waard, lukt het niet dan verlies je er ook niet zoveel aan, toch maar een portie halen van die spullen !

Zo leer je dus alle dagen weer wat bij, het is mooi als je met mensen kan praten, ze geven je vaak ook tips zoals deze keer en daar ben ik blij om.  Mekaar verder helpen doet geen pijn, het is goed om met iedereen goed overeen te komen en ook daar hadden we het over.  Over hoe een dag toch nog mooier kan zijn dan je eerst had gedacht.  Eigenlijk begon die al mooi toen mijn echtgenoot me mede deelde dat ik er echt wel mooi uit zag met wat ik in de morgen droeg voordat ik naar de stad ging !  Ik voelde me al goed toen ik het aantrok en me er lekker in voelde, geen hinder van niks . . . en verder ging het nog wat beter . . . die dag kon gisteren al niet meer stuk.

Ook zulke dingen mogen wel eens gezegd worden, voor iedereen vandaag nog een mooie avond als afsluiter van de dag.



Reacties

  1. Weet je Chris dat ik zelfs geen zin heb om te gaan winkelen al zou ik toch een paar nieuwe schoenen kunnen gebruiken! Maar om tussen die massa te lopen waarbij er wel altijd een paar zijn die de regels niet volgen daar kijk ik niet naar uit. Dus blijf ik nog steeds in mijn kot alleen om voedsel in te slaan kom ik buiten! IK ben even binnen gekomen want buiten is het hier bakken en braden... ik krijg hartenpijn als ik door de tuin wandel want die schreeuwt om water. Hij is echter te groot om alles water te geven zeker nu bij die waterschaarste... ik vrees dat veel bloemen , planten en fruit het niet zal overleven als we niet snel wat regen krijgen! Geniet van vandaag morgen is nog veraf!
    Groetjes.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wij zijn zo al een paar dagen afspraken aan het afwerken hier en daar, ook dat moet tussendoor kunnen zoals het haar laten fatsoeneren en dat is bij mij morgen dus. Eerder hadden we ook al wat te regelen hier en daar en daar komt dan nog wel ergens een vervolg aan ook maar we zien wel wanneer dat precies is. Ook onze voeten zijn reeds goed verzorgd en dat doet deugd moet ik zeggen. Zelf kan een mens daar soms wel wat aan verhelpen zoals die lange nagels knippen maar alles fijn afwerken dat is een precisiewerkje en daar heb ik de fut niet meer voor om daar zelf wat aan te doen.
      En ja, die tuin en de plantjes overal, alles staat op dit moment zo droog als wat in de tuin, dat zie ik hier ook wel. De planten op onze balkons die staan heel mooi maar ze vragen ook nu veel water, daarom heb ik al een volle gieter klaar staan en die kleinere gieter ga ik gebruiken voor de hangpotjes en de kleinere exemplaren en dan ben ik voor vandaag rond. Maar dat zal pas tegen de avond aan lopen, voordien staat er hier opzij ook nog wat zon en die is soms nu zo fel dat ik er liever wat mee wacht. Maar ik had ze in het weekend wel een serieuze klets water gegeven alleen droogt alles zo fel uit met die wind, ik weet dat ook wel. De bloemen die het mooiste staan zijn nog steeds mijn oude geraniums in een bak en daar blijven maar bloemen aan komen ! Ze zijn zo fel gegroeid dat ik vrees dat ze eens gaan sneuvelen.
      Straks moet ik nog warm eten klaar maken, dat is alweer een paar dagen geleden dat we nog iets warm hebben gegeten, neen, ik zou liegen, het was gisterenmiddag soep met een boterham en die soep was dus ook warm ! Voor vandaag is het een stukje vis met sla en tomaat, of we ook nog soep gaan eten voordien weet ik niet, we zien wel.
      Ja, voor dat fruit wordt het in ieder geval erg, nu is het gras al ros en daarna volgen planten en ook de bomen natuurlijk. Die vruchten kunnen niet volgroeien als ze geen water krijgen, en water geven, ik probeer dat ook in te perken maar als je wat wil houden dan moet er toch wel wat water gegeven worden ook, niemand kan zonder, al is het dan drinkbaar water dat de planten hier krijgen. Ik wou dat we toen een regenwaterput hadden gestoken zodat je die kan gebruiken maar het is nu niet zo.
      Nog een fijne dag verder en geniet nog maar van het mooie weer, ook al zit je binnen, wij leven hier deze dagen met de terrasdeur vierkant open en dan is het hier binnen ook heerlijk zomeren.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!