maandag . . .


Ja, een nieuwe week begint er weer en we vliegen erin om te zien wat ze ons gaat brengen.  Hopelijk geen problemen hier of daar of met die crisis op gebied van coronavirus, we willen allemaal gezond blijven maar daar hebben we echt niks aan te zeggen.  Als je lot zo ligt dat je het moet hebben dan is dat maar zo, toch opletten als je koorts maakt want dat is meestal geen goed teken.  Maar ook ikzelf heb ieder jaar zo wel een opstootje gekregen van een virusbesmetting, zonder al te veel erg, wel koorts tijdens de nacht en drijfnat wakker worden in je bed, in de loop van de dag was dat voorbij.  Dus toen moest ik ook Paracetamol innemen om er vanaf te geraken en dat is me de vorige jaren telkens gelukt dus als het nu ook mocht komen dan doen we maar hetzelfde . . . in de hoop dat het bij mij alleen blijft. 

Moest de echtgenoot besmet worden dan zou het wel eens slechter kunnen aflopen, hij heeft immers in de voorbije jaren al wat ziektes gehad die van invloed kunnen zijn of je nu ervan geneest of niet.  We zitten allebei in de serie van mensen die er het snelste van zouden kunnen weten mochten we besmet zijn of drager zijn.  Hoe je lot dan ligt weet je nooit op voorhand maar dat is anders ook zo, je kan hier naar buiten stappen en daar plots neervallen zonder dat je wat hebt gevoeld vooraf en overlijden !  Als het zo moet zijn dan krijg je dat ook wel maar we hopen allemaal dat het niet zal gebeuren bij ons . . . en eigenlijk ook niet bij anderen maar het zal er toch ergens wel eens van komen.

We willen iedereen wat steun geven in deze moeilijke tijd maar waar begin je daarmee ?!  Ik vind altijd zelf dat we eerst moeten zorgen dat we zo goed als mogelijk alle richtlijnen voor ogen houden en ons er ook naar gedragen.  Als iedereen dat doet dan worden er weinig mensen ziek maar je ziet het toch gebeuren, er sterven er dagelijks aan het coronavirus maar ook zonder dat virus zullen er mensen overlijden, dat is een zaak die vast staat.  Alleen kan je wel zorgen dat je jezelf goed verzorgd, voldoende groenten en fruit eten en handen wassen na ieder toiletbezoek en ook nadat je naar buiten bent geweest of met anderen in contact kwam.  Ze kunnen er niet genoeg op drukken om toch ook dat gemakkelijk uit te voeren handwassen voor ogen te houden, voorzichtigheid is de moeder van de porseleinwinkel !


Reacties

  1. ik ben het volledig met je eens Chris maar spijtig genoeg zijn er nog steeds mensen bij wie het maar niet wil doordringen. Maar wij houden ons aan de regels en houden de vingers gekruist dat we gezond mogen blijven want het cijfertje op onze teller zit ook niet in de goeder reeks!!Als er al een goede reeks bestaat! Houd jullie veilig en gezond en een hartelijke groet!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wij hopen ook dat we het niet krijgen maar je weet het nooit en je kan er van genezen ook dus als dat al een troost mag zijn voor velen, schik je toch maar naar de regels die ze stellen, ik weet ook dat het voor niemand gemakkelijk is maar moeilijk gaat ook ! We zijn net zwaar in de weer geweest om onze voorraad van vlees in de diepvriezer aan te vullen, morgen nog wat van dat en dan kunnen we er terug voor een tijdje tegen ! Dat noem ik niet hamsteren want wat we nu hebben besteld en ingevroren dat doen we altijd zo, iedereen moet voor zichzelf uitmaken of dat nodig is of niet maar mocht ik bijvoorbeeld ziek worden dan wil ik ook nog wat verder kunnen met wat er in huis is. Als de echtgenoot moest ziek worden dan moet ik de hulp van iemand anders inroepen en zo zorgen wij steeds dat er een redelijke voorraad in huis is. En hoe is het met die brandvlek ?! Ik hoop dat dit ook snel genezen geraakt maar het vraagt toch steeds zijn tijd, als de pijn al weg is dan moet het wel snel beter gaan, zorgen jullie ook maar voor mekaar, lieve knuffel !

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!