Een fijn weekend en hou het vooral gezond !!!


Geniet van de rust van het weekend en maak er ook een mooi weekend van, ook al zullen de meeste onder ons wel thuis blijven en ook binnen blijven misschien.  We zullen zien of het weer het ons toelaat om ook weer eens een stapje in de natuur te zetten of een luchtje te scheppen maar we doen maar best braaf wat er ons is opgelegd en dat is vooral in en om de woning blijven en geen onnodige verplaatsingen doen.  Wat ontspanning is wel toegelaten maar we houden het toch best rustig, zo blijft iedereen tevreden en stoor je geen mensen om je heen.

En voor deze avond wens ik iedereen gezond slapen gaan en morgen ook gezond weer op, het is niet iedereen gegeven ik weet het, ook wij kunnen getroffen worden door het virus maar we duimen voor iedereen, blijf vooral gezond  !


Reacties

  1. dag Chrisje , probeerde juist wat ze posten , en floep het was weg . 'k woou maar zeggen dat ik blij ben als ik wat van je lees en dat jullie ondanks alle toestenden -- medische als virus--- jullie sterk moeten houden , doe ik ook
    veel liefs ani

    BeantwoordenVerwijderen
  2. sorry , er hapert wat , vol fouten

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh, dat geeft niet Ani, ik lees dat wel zoals het bedoeld is en met de juiste spelling en dergelijke, ik lees tussen de regels ook door en ik weet dat je met zulke toestanden niet steeds jezelf bent. Ik hoop dat je nog voldoende voorraad hebt ingedaan want hier en daar zijn er toch wel veel lege rekken in de warenhuizen. Ook wij moeten vaak wat anders nemen dan we gewoon zijn, ja, zo heeft de echtgenoot zijn peperkoek al moeten omruilen tegen eentje waar "vetarm" op geschreven staat. Maar dat zal voor ene keer ook geen kwaad kunnen zeker, al is hij nu al wat kilo's kwijt gespeeld. We gaan dan ook vaak uit wandelen, als het mooi weer is zijn we in de namiddag meestal wel op pad. Of het vandaag ook zal zijn denk ik niet, zelf heb ik hier in huis nog wel wat te doen ook en dat gaat wel voor. Eten maken heb ik gisteren gedaan voor vandaag bij en zo heb ik ook eens wat meer rust dan anders. Nog een fijn weekend en geniet er maar van al is het soms we van achter het raam.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!