woensdag . . .


Vandaag weer een dag zoals alle anderen vermoed ik dan, al weet je dat nooit vooraf natuurlijk.  Er staat toch niks op de agenda en misschien komt er nog wel wat op onze agenda maar we zien wel hoe dat verloopt allemaal, niet druk maken is nog steeds het beste.

Gisteren was druk maar dat hoeft daarom vandaag ook niet druk te zijn en ik zie er naar uit om eens naar buiten te gaan als het al mogelijk is.  Of misschien morgen wel, we zien dat daarna wel weer, niet getreurd als er een mooie dag komt dan pik ik er wel wat tijd uit om even te gaan wandelen, moet kunnen.

Woensdag en in het midden van de week, wat zullen we er mee aanvangen, eerst en vooral zorgen dat alles uit de voeten gedaan is van die was en de strijk, of moet die ook nog gedaan worden, ah ja, zeker dan maar eerst doen.  Vraagt niet echt veel tijd maar opruimen kan daarna ook nog, zodat alles er weer prima in orde uit ziet, of gaan we poetsen, wie zal het zeggen, wanneer gaan we dat doen ?!  Welja, maak er maar een soepje van, even rust mag ook wel eens of gaan we toch ermee door, dat zien we op donderdag wel.  Als het kan even uitstellen om van het goede weer te genieten want in het volgende weekend krijgen we terug een storm te verwerken . . . volgens de weergoden.

Moet dat nu, ieder weekend verknoeien door een storm zodat je maar beter binnen blijft, je ziet niet echt veel volk op de been maar dat hoeft ook niet.  Zo waren wij vorige zondag alleen op de baan, geen tegenliggers die moeilijk deden, geen hardrijders ook niet dus in een gezapig tempo verder gereden met de wagen en de cruisecontrole opgezet zodat we zeker niet te hard reden !  Want vermoedelijk valt er in de komende weken weer een boete te betalen wegens te hard rijden, en dan zeggen dat ik dat niet mag zeggen als ik erbij ben dat hij weer over zijn maximum zit te rijden.  

Dat vind ik dan echt wel ergerlijk dat hij steeds moet flirten met die maximumsnelheid die wordt aangegeven, ja, je moet boeten als je te hard rijdt maar daar maakt hij tegenwoordig geen zaak meer van.  Dat is blijkbaar iets wat hij steeds meer en meer doet tegenwoordig al laat ik me dan wel eens  horen maar of hij dan ook nog wil ernaar luisteren dat is nog wat anders !!!  Als we samen in de wagen zitten dan mag ik niks zeggen want dan rijdt hij volgens zijn zeggen niet te hard, ik weet dat hij wel te hard rijdt hier en daar maar er niet altijd meer aandacht voor heeft.  Ook als er werken aan de hand zijn kan hij maar moeilijk zijn snelheid houden onder het maximum dat wordt aangegeven, jammer maar helaas volgen er dan boetes !

Nu maar wachten totdat onze wagen weer hersteld is van de aanrijding die eerder reeds gebeurde, een kleine twee weken geleden dus.  Was op een zaterdag toen hij naar of van het voetbal reed, ik kan het niet te weten komen precies wanneer het was omdat hij het niet wil zeggen en waar het was, ik heb een idee in de buurt waar het was maar verder ook niet.
Raar toch dat die mannen steeds goed weten wat er gebeurd is maar nooit kunnen uitleggen waar precies, ge moet dat maar raden waar en wanneer met hun summiere uitleg over het gebeurde.  En ik wil me er ook niet meer mee bemoeien maar wij hoeven toch niks te betalen, onze volledige omnium die doet nog steeds dienst en misschien maar goed ook.

Verder gaan we er toch ook een fijne dag van maken, met wat rustpauze tussenin, ook al zullen we naar hier of daar wel eens rijden voor een boodschap op zo maar veel andere dingen zitten er niet in.  We mogen ook wel eens wat minder om ons hoofd hebben.  Want wanneer heeft moeder de vrouw vakantie : precies, nooit eigenlijk !  Alleen wanneer we op hotel verblijven ben ik blij om ook eens een aantal dagen door te brengen zonder te moeten werken !  Maar daarna valt er weer zoveel te meer te doen om alles weer normaal in de kasten te krijgen, ja, wassen en strijken is ook voor moeder de vrouw.

Dus moeten jullie je niet verwonderen als ik al uitkijk naar de zomer periode, dan pas gaat onze eerste vakantie in dit jaar, we hebben er maar twee geboekt maar ik wil ook nog wel wat anders doen, eens eruit gaan gewoon, gaan uit eten samen en nog zo van die dingen allemaal.  Alleen moet ik dan wel wat beslissen van hoe en waar en zus en zo, ja, zorg maar voor alles zodat je ook nog wel wat kan genieten van de rust, al is me die tegenwoordig niet echt meer gegund, ik ben moe, moe van te moeten vechten, en ja, tegen wat of tegen wie . . . ?!

Nog een fijne woensdag !!!


Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!