woensdag . . .


Voor iedereen een heel fijne woensdag toegewenst.  Terwijl ik dit hier neerzet schijnt de zon buiten reeds uitnodigend, hoe warm  het precies is weet ik niet, even kijken : 6,3° en dat lijkt me aannemelijk en ook het weer lijkt wat mee te willen.  In ieder geval toch iets beter dan het gisteren was, al had men veel regen en wind voorspeld, die wind die was er wel maar regen hebben we hier in onze wijde omgeving niet gezien.

We reden eerst naar het Gouden Kruispunt, gewoon omdat we allerlei zaken nodig hadden en dat daar allemaal samen konden vinden.  Ons lijstje was dan ook al enkele weken voordien klaar gemaakt en steeds maar wat bij aangevuld zoals dat meestal gaat.  Niet veel spullen waren er nodig maar wel vele verschillende en dan gaat het daarop af wat voor ons nog altijd het gemakkelijkste en interessantste is.  

We waren dan ook vrij snel klaar met onze boodschappen zelf, maar ik had wel gezegd dat ik nog wel eens hier en daar naar binnen wou gaan waar er kledij te krijgen was en dat deed ik dan ook, zonder al te veel succes eigenlijk.  Maar daar was ik op voorhand al van overtuigd, alleen wou ik ook eens kijken of ze niet reeds wat nieuwe spullen binnen hadden gekregen, neen, nog meestal veel van de oude spullen die misschien wel goed genoeg zijn om thuis mee rond te lopen maar geen echt mooie stukken meer.  Zelfs de pulletjes die ik zag stonden me niet aan maar dat was misschien wel omdat ik weeral fel aan het zweten was.

We hadden immers op de middag iets vroeger dan anders warm gegeten en daarna heb ik graag wat rust in de zetel, niet voor een powernapje of zo maar wel om even uit te blazen omdat ik weet dat ik daarna steeds bezweet moet vertrekken, zo ook deze keer dus weer.  En dan kom ik terug thuis met een rug die bezweet is en zo vat je dan ook weer snel kou wat niet aangewezen is in deze tijd van het jaar.  Immers de griep zou wel eens vat op je kunnen krijgen en mensen zijn dan ook vaak aan het snotteren en niezen en dat neem ik dan meestal wel mee naar huis, net of ik kan er niet aan weerstaan.

Eenmaal thuis aangekomen begonnen we alles weg te bergen in de kasten en ik zou nu eerst mijn bloesje, ja, ik had toch een bloesje gezien dat uitstekend paste en ik besloot het mee te nemen naar huis toe, te ontdoen van de etiketten en daarna wassen met een kort fijn programma en te drogen hangen op een kleerhanger.  Dat was vrij snel gedaan en ik besloot ook nog de andere was te sorteren en klaar te zetten, dat is pas voor vandaag dat ik een deel ervan ga wassen en de rest zal voor in het weekend zijn, tenminste dat vermoed ik dan ook.

Zo rond 18 u aten we onze broodmaaltijd, in de late namiddag hadden we wel allebei een stuk fruit gegeten, kwestie van die tijd wat te overbruggen, ik kreeg toen wel even een hongertje omdat je toch al bijna 6 uren niet meer gegeten had.  En toen we net hadden gegeten kreeg ik een berichtje, ik dacht, hei, wie zou me nu wat sturen rond deze tijd, ik verwachtte echt niks . . . tot ik het berichtje kreeg en ik geef het hier in de originele versie weer :

"Moet je nu eens horen, ik ben vandaag geboren.  Om 17.35 u liet ik mij horen en kon ik mama en papa bekoren.  Ik meet 50 cm op het latje en 3.265 in mijn bloot gatje.  En wat jullie ook wel zullen willen weten is dat ik Floor zal heten."

Net gisteren kocht ik nog een mooi kaartje ook nog, heel toevallig nog meegebracht omdat we nu al een tijdje wisten dat het een meisje zou worden.  Het is dus een viergeslacht maar dat wisten we wel al van rond de feestdagen.  Onze dag kon dan ook niet mooier worden afgesloten, drinken op de nieuwe spruit in de familie zullen we later wel doen, daar is nog alle tijd voor.

Hier zijn gisteren de kersverse overgrootouders gaan slapen met een gerust gemoed, onze familie gaat het weer goed al was dat in de voorbije jaren wel eens anders geweest maar tot nu toe komen we over wel wat versterkt weer terug en maken van alles het beste wat er is, zo zie je maar dat het ook wel eens kan meevallen . . . 


Reacties

  1. Beste Chris en Ivo,
    Hartelijk gefeliciteerd met jullie overgrootouderschap. Hopelijk kunnen jullie er nog jaren van genieten.
    Lut & Gaston

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heel erg bedankt Lut en Gaston, het doet deugd om eens wat goed nieuws te krijgen. We zullen ervan genieten zo lang we kunnen, zowel van onze achterkleindochter als van ons eigen leven hier. Groetjes.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!