donderdag . . .


Een eerste beeld van de jongste aanwinst in onze familie, onze achterkleindochter Floor in volle glorie !  Welkom meisje in onze familie !!!

Bedankt aan iedereen die ons heeft proficiat gewenst, het doet ons deugd aan ons hartje, als je weet wat we allemaal in de voorbije paar jaren hebben meegemaakt dan mag het ook wel eens goed nieuws zijn !  

Maar nu terug naar het gewone leven van alledag, een heel fijne donderdag wens ik iedereen toe en als het even kan, dat jullie ook mogen genieten van een mooie dag, al zijn de voorspellingen niet zo denderend voor vandaag maar we zien wel.

Natuurlijk was de geboorte van Floor alles wat de klok slaat, de facebook pagina werd overrompeld door felicitaties en reacties, zal overal wel zo zijn zeker maar het is ook een raar gebeuren : overgrootouders worden.  Ja, een viergeslacht in de familie, is niet de eerste keer maar ja, vroeger werden er geen foto's gemaakt toen dat zich voor deed, soms wel, meestal niet.  

Ach, bij mij waren de tranen niet uit mijn ogen weg te denken, ik was er zelfs de kluts wel even van kwijt en daar moet al veel voor gebeuren tegenwoordig als je dat wil zien aan mijn gezicht.  Niet dat ik een pokerface heb, dat niet echt maar ik kan me vrij goed bedwingen . . . totdat  de tranen dan toch te voorschijn komen !  Ja, die zijn sterker dan ikzelf blijkbaar en hebben gemakkelijk een weg gevonden naar buiten toe, het moet kunnen op onze leeftijd al stop ik dat tegenwoordig echt niet meer weg, daar ben ik wel een beetje te oud voor geworden.  En dat de mensen dan denken wat ze willen, ik doe ook wat ik wil en wanneer ik het wil, binnen de mate van het mogelijke natuurlijk.

Wat deze donderdag ons verder zal brengen weet ik echt niet, het is afwachten en wat ik wel weet is dat ik de vloer hier ga poetsen in de slaapkamers, de ham, toilet, badkamer en in de keuken.  Daar ligt meestal een stenen vloer en die wil ik proper hebben.  Waar parket ligt ga ik dat vrijdag doen, tenminste als er niets speciaal in de weg komt.  Je moet immers steeds met twee woorden spreken en dan zal het er hier wel terug proper uit zien.

Nog een heel fijne donderdag en geniet er maar van, maak er ook een mooie dag van, eender hoe je dat doet.


Reacties

  1. PROFICIAT OVERGROOTMOEDER ! wat is dat mooi om te beleven , en zo'n mooie flinke baby ! Chrisje geniet ervan , dat geluk is niet voor iedereen !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt Ani, ik wacht nog totdat we ze te zien krijgen en dan zal je nog wel wat meer kunnen lezen over haar. Nu is ze het middelpunt van ons leven geworden en we kijken allemaal uit naar het moment dat we ze in onze armen kunnen nemen. Een viergeslacht beleef je ook niet zoveel in één en dezelfde familie, zeker omdat wij maar 2 dochters hebben en onze jongste dochter heeft 1 zoon en de oudste dochter ook twee dochters, waaronder Maaike dus, de moeder van Floor. Nog een heel fijne dag Ani, vandaag zal ik aan het poetsen slagen zodat we daarna onze handen weer vrij hebben voor andere dingen.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!