zaterdag en weekend . . .



Inderdaad, we zijn in het weekend aanbeland.

Vandaag is het nog wat wasjes doen van ditjes en datjes, nog wat opruimen ook, tussendoor een stukje eten, wat naar de cross kijken en daarna rustig de avond tegemoet gaan, de boog mag niet altijd gespannen staan !

Vandaag  heb ik dus niet echt wat gepland, 'k heb bekeken wat er van was te doen viel en daarna beslist dat ik het bij de pulletjes en fijne spullen zou laten, de rest zien we dan op maandag wel.  Maar kerstavond komt eraan en daarna nog Kerstmis zelf en dan valt er niet zoveel te doen, ja wel wat lekkers klaar maken, dat wel maar verder is het een vrij rustige dag.

Veel had ik de laatste dagen niet echt op het programma staan maar wat ik zinnens was is reeds uitgevoerd dus nu kan ik wat vooruit werken zodat we met de feestdagen niet te veel moeten toen.  Ik denk dat we bijna alles in voorraad hebben wat we moesten hebben en zodoende mag het ook wel eens wat minder zijn, die drukte zoek ik zeker niet op en na die moeilijke dagen van deze week willen we het ook wel eens wat gemakkelijker hebben en op onszelf wat terugvallen.  Rust doet iedereen goed en zeker zieke mensen dus willen we daar gretig gebruik van maken om wat te bekomen van alles wat ons in de voorbije week is overkomen . . . 

Voor iedereen een heel fijn weekend en maak er ook een mooi weekend van, al is het maar alleen in je hart, dan voel jij je zoveel beter en kom je ook de ergste dingen weer te boven.  Voor mij nog een portie slaap extra en ook ik ben er weer bovenop, of dat denk ik dan toch, we zien wel, we maken er mooie dagen van en meer hoeft dat niet te zijn.

Geniet van dit weekend en de feestdagen komen er snel weer aan !


Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!