vrijdag . . .


Vaak kom je kennissen tegen en als je ze even begroet hebt dan vragen ze vaak : en wat doet ge nu zo tegenwoordig om je dag om te krijgen ?!  Daar kan ik dan vaak gewoon op antwoorden dat ik wel altijd met iets bezig ben, is het niet met wenskaartjes klaar te maken, dan is het wel met bepaalde dingen op te zoeken op internet zoals plekken waar je voor je volgende vakanties kan naartoe gaan en wat die voor prijs dan ook aanrekenen.  Oh, dat doet me eraan denken dat ik toch ook nog eens naar Oostenrijk moet mailen om daar ook nog wat te bestellen voor het volgende jaar, niet vergeten !!!

Zo zaten we gisteren ieder op zoek en aan het rekenen hier en daar, al moest de echtgenoot maar gewoon bekijken welke het duurste en welke de goedkoopste waren, dus gewoon het verschil uitrekenen.  Zelf moest ik dan ingeven welke kamer we wilden, welke regime, half- of volpension, all-in is voor ons niks, zoveel eten we niet op een dag en dat betaal je dus ook dubbel en dik bij.  Dan geef ik het liever uit aan een kamer die comfortabel is, al zal dat in de meeste 4 en 5 sterrenhotels wel zo zijn.  Ach, het is een kwestie van je goed te voelen, waar je ook bent, is dat in een duur hotel of in een goedkoper, eender als je voelt dat ze je er willen verzorgen, laat dat dan toe en geniet ervan dat je wat aandacht krijgt.  

En nu nog eruit geraken waar we naartoe gaan en hoe lang, want die discussie is ieder jaar hier een deftige strijd tussen ons ; hij wil het steeds beter weten dan wat ik heb opgezocht maar daar zelf eens een vinger naar uit steken dat doet hij niet, hij wil zelfs niet komen kijken op mijn groot scherm aan de computer !  En ik dan maar printen wat ik heb ingegeven en zo van die dingen allemaal, het zijn rotte dagen voor mij, geloof me vrij, ik begin hier liever alles te poetsen dan dat ik nog naar die discussies luister.

Nu op naar Oostenrijk, de volgende bestemming uitkiezen en hoe we er naartoe rijden, in één keer of overnachten onderweg, we zien wel.  We willen ook eens een ander hotel uitproberen dan wat we gewoon zijn.  En zien hoe we daar worden behandeld, in ieder geval kunnen we meespreken over het eten en dat is echt wel excellent, dus eens ergens anders naartoe gaan kan soms wel eens beter uitvallen !

Als we eruit zijn dan laat ik wel iets weten maar we gaan naar het weekend toe, geniet ervan, ik ga dan ook nog een wasje doen tussendoor en die strijk moet ook nog gedaan, dan nog die kaarten verder afwerken . . . mijn weekend zal vast en zeker goed gevuld zijn . . . !!!





Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!