zaterdag . . .


Een heel fijn weekend voor iedereen en maak er ook een mooi weekend van !

Op vrijdag was het nog mooi weer en daar moet een mens dan ook van genieten als je daar de kans toe krijgt.  Zo had ik na de middag eigenlijk niks meer voorzien om nog te doen en ik besloot weer een wandeling te maken.  De camera ging mee en zoals je weet volgen er dan ook wat beelden.

Maar ik maakte de wandeling in een gans andere volgorde dan dat we meestal doen, ik wissel al wel eens af maar deze keer deed ik het gewoon in de omgekeerde volgorde.  Ik wou zo lang als mogelijk in de zon blijven lopen en dat kan niet als je onder de oude kastanjebomen door loopt langsheen de grote vijver, kijk maar . . . 


De reiger was er toch aanwezig maar stond op een plek waar het moeilijk was om er een degelijk beeld van de maken !  Al bij al valt het nog mee . . .


Hij is op zoek naar zijn vieruurtje maar dan heeft hij nog tijd, ik was rond 15 u al terug thuis !


Aan de visvijver was het nog mooi, ik vond het daar zo helder als wat, ook al scheen de zon niet altijd en dat was jammer.  De wind was niet zo hevig als gedacht en het was toch ongeveer 12° . . . maar niet overal, in de schaduw was het veel frisser !


Wat een weelde deze keer, ook hier staat nog een reiger te zonnen, had ik eerst nog niet gezien . . . 'k maakte de foto voor de boom eigenlijk omdat die er nog altijd zo groen uit ziet.


Ook hier zat de reiger niet stil, het draaide van de ene kant naar de andere, zijn beide kanten moesten warm genoeg hebben blijkbaar . . . 


Hier was ik al wat dichter bij gekomen maar dan is de achtergrond weeral zo fraai niet !


Aan de grote roeivijver zaten een tiental ganzen samen op het water, mooi contrast.


Hier was ik al een stukje verder aan dezelfde vijver en nam dit shot ook nog maar eens voordat de zon echt wel ergens achter de bomen schuil gaat.


In dit stuk is het laatste deel van de wandeling, in de week was dit het eerste, in deze omgeving zie je een afsluiting staan zodat niemand dicht bij het water kan komen.  Wie de tekst hieronder kan lezen weet dat daar mogelijk een bever in zijn burcht zit . . . 


Reacties

  1. Mooie foto's Chris, je wandelt daar zeker graag dat is te zien..
    Ik kom je een gezellig weekend wensen zo lekker bij het vuur met een glaasje en een boek of puzzel... en enkel doen waar je zin in hebt...klinkt toch goed he.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klinkt inderdaad heel goed maar ik heb vandaag al de lakens gewassen, wat apparaten in de keuken ontkalkt en net nu zit ik hier aan de computer een spelletje te spelen, moet kunnen. De cross is ook al voorbij en ik zie uit naar de avond, ventje naar het voetbal en ik rustig in de zetel naar tv kijken, waarnaar, dat weet ik nog echt niet !!! En een glaasje erbij kan ook nog wel, we zien wel wat het zal worden . . . !

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!