zondag . . .



Een heel fijne zondag voor iedereen, 'k heb ook nog een kleine mededeling . . . wij gaan ook eens met vakantie, de zomer heeft hier voor ons lang genoeg geduurd, we trekken er even tussenuit om in de bossen van het Zwarte-Woud te gaan wandelen.  Gewoon om onze hoofden eens volledig leeg te maken, om te genieten van de omgeving en hopelijk wat verkoeling te vinden, al zal de temperatuur ook daar wel oplopen.  Maar er even tussenuit doet een mens vaak goed, je ziet andere dingen, leeft anders, wordt verzorgd ook en dan is het weer of alles nieuw is wanneer je terug naar huis komt.

Ergens in de tweede helft van augustus kan je me hier weer terug vinden, zo lang ga ik pauzeren, sorry voor de regelmatige volgers maar het is niet anders . . .  !


Reacties

  1. Niets te sorry, het is jouw leven Chris en je moet ermee doen wat jij wil. In ieder geval geniet van het Zwarte Woud en we zien het wel wanneer je terug bent. Dikke kus!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kwam even zien of jullie al terug waren maar jullie zitten nog te genieten en groot gelijk hebben jullie. Een hartelijke zondagavond groet.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. We zijn ondertussen net terug in het land maar nu volgt nog wat rust op zondag en daarna is het er weer terug in vliegen zeker ?! Lieve groetjes!

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!