maandag, een nieuwe week begint . . .


Wat deze week ons gaat brengen weten we natuurlijk nog niet, hopelijk niet te veel slecht en hopelijk krijgen we ook een fijne dag tussendoor om van te genieten, meer mag ook maar minder kan het ook wel zijn . . . we zien wel !

De vorige dagen stond ik wat in tweestrijd, ik had een mooie zomerse vest gezien maar wist niet goed waar ik ze zou aankopen, of hier bij ons in de stad of gewoon ergens waar we normaal daarvoor naartoe gaan ?!  Hier was ik bijna zeker dat ik 30% kreeg maar ginder bleek het toch maar 20% te zijn, natuurlijk met koppelverkoop maar ja, dat weet je nooit juist vooraf !  De winkeliers schermen met percenten om mensen te lokken, ik weet nog altijd niet wat we ermee gaan doen.  

Het kan best zijn wanneer je dit leest, dat ik daarvoor al naar de stad ben geweest, ik weet het niet zo goed maar ik vrees ervoor.  Uitstellen is deze dagen niet echt aangewezen want in het komende weekend hebben we ook "de langste dag" in de stad met allerlei animatie en wat nog allemaal . . . en dan moet je echt niet gaan om van iets te kunnen genieten, dat doe je beter op een andere dag.

Of ik dit vestje ga aankopen, geen idee eigenlijk, we zien wel hoe alles in de komende dagen verloopt !  Als ik het aankoop laat ik jullie dat vast en zeker zien, al is het niks bijzonders !  Laten we zeggen dat ik jullie zeker op de hoogte hou of het is doorgegaan of niet, ik wil ook weeral niet te snel iets beslissen want dan koop je vast iets wat verkeerd uitvalt bij nader toezien.

Nog een fijne maandag en laat je dag niet voorbijgaan zonder te genieten, is het niet door het weer of door iets te doen wat je graag doet, maak er vooral het beste van !

  


Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!