vrijdag en de laatste dag van deze maand !


Vrijdag en bijna weekend, ook het einde van de maand en van de werkweek !!!

Wat vliegt de tijd toch snel, als jullie het niet mochten weten : we zijn reeds terug van een korte vakantie in het buitenland !  Het deed ons deugd maar eigenlijk doen we dat veel te weinig, gewoon er zo even tussenuit.

Met alles wat we in het voorbije halve jaar al hebben meegemaakt mag het nu wel eens gaan stoppen !  We waren het allebei wat beu van steeds maar van hier naar daar, van ziekenhuis naar controle te lopen, al blijven zulke dingen ook nog wel bestaan natuurlijk en moeten we die ook nog doen !  Die dagelijkse wandelingen van de echtgenoot, jammer genoeg kan ik niet altijd mee gaan, anders heeft hij op de middag geen eten en dat is iets wat echt niet kan, dan zal je zijn lipje zien naar beneden gaan . . .  Tevreden is hij niet snel maar ik meen toch ook wel dat een dagje rust tussendoor wel kan, zeker als een mens ergens samen naartoe moe, al is dat gewoon voor ons plezier, we doen het toch maar.  En reken er maar op dat daar telkens wel een wandeling is aan verbonden, zodanig heeft hij dat dan ook, ik ben ook graag in de natuur en dat is wat we allebei wel kunnen gebruiken.

Even rust is dan ook mooi meegenomen, ons wat laten verzorgen, pamperen noem ik dat dan.  Zo heb je zelf niet na te denken : wat gaan we eten ?!  Neen, het wordt voor je gedaan, de bedden zijn opgemaakt er wordt wel eens gestofzuigd en afgestoft ook, alles wordt voor je proper gehouden in de badkamer en het toilet en zo van die dingen, meer heeft een mens toch niet nodig.  En op onze leeftijd is het wel toegestaan om ook eens van zulke dingen gebruik te maken, gelukkig dat ik rond nieuwjaar deze reservatie deed, het heeft ons echt wel deugd gedaan.

Ook al hadden we niet zo'n goed nieuws om te vertellen maar ja, dat nemen we erbij, het is zoals het is en daar kan ik of een ander niks aan veranderen.  Zulke dingen zullen wel overal voorvallen, de ene heeft dit en de andere weer dat en mooie vooruitzichten zijn er alleen als je doet wat ze je opdragen.  Of tenminste dat je nog wat jaren voor de boeg hebt, zo ook voor ons tenminste en voor vrienden van ons.  Al maakte ik me wel zorgen om die ene vriend en nog een andere vriend die niet meer reageerde op onze berichtjes.

Morgen begint er dus een nieuwe maand en ook het weekend is er dan weeral, laat ons daar vooral van genieten.  Nog een fijne vrijdag !




Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!