dinsdag . . .


Vandaag nog mooi weer ?!  Wel dat valt mee, als ik naar de kapper moet, daarna nog even op ons balkon gaan zitten om wat te zonnen en op woensdag is het normaal weer tijd om die haren te wassen, dat kan nu toch een dag of zo worden uitgesteld omdat ik naar de kapper moest gaan op dinsdag.  Dus weeral even respijt om nog wat andere dingen te doen ook.

Wat er deze week op het programma staat, geen idee eigenlijk, misschien toch maar eens naar de stad toe gaan om iets nieuw aan te kopen, ja oude spullen kopen zou zonde zijn van het geld.  Alhoewel tegenwoordig ook wel op die manier gerecycleerd wordt, ik verpats ook bepaalde stukken wel aan mensen die het nog kunnen gebruiken, want meestal doe ik toch kledij weg omdat het voor mij te klein is geworden !  Ja, lach maar, iets waar ik niet gemakkelijk in zit doe ik liever niet meer aan en geef het weg of, mits een kleine vergoeding, verkoop ik het.  Of gewoon geef ik het aan onze dochter die het wel kan geven aan de ene of andere waarvoor het dan toch nog past.

Maar eerst wil ik toch nog die kledij allemaal opgefrist zien in de kast hangen, dat is nog een ander werkje.  Alleen als het minder warm is ga ik daaraan beginnen, ik zie wel wat ik nodig heb om te dragen en dat kan gestreken worden maar die echte zomerse dingen, neen, die laat ik nog wel even wachten.  En zo stelt een mens steeds maar uit, uiteindelijk geraakt alles wel gedaan maar ik wil dat het gedaan geraakt . . . al zal dat ooit wel eens komen, we zien wel hoe dat verloopt allemaal.  Zo had de echtgenoot geen gestreken zomerbroek om aan te trekken, ah neen, ik was stil gevallen toen mijn stoomgenerator besloot om er mee te stoppen en ondertussen heb ik die terug in huis maar heb hem nog niet gebruikt.  En zo loopt hij nu meestal maar in een jeans rond die ronduit versleten is.  Ze zullen hem ergens nog wel eens een euro bij geven of zo omdat ze denken dat het een bedelaar is !  Neen, zo'n erg is het niet maar wel erg in mijn ogen en dat is echt wel erg !!!

Dus hier valt nog wel veel te doen eer we rond zijn in deze week, ook nog een verjaardag vieren maar of dat door gaat weten we later pas.  Ook nog een bezoekje hier en daar, misschien nog eens naar vrienden van ons, de man onderging een operatie en is nu aan het herstellen.  Hoe erg het precies is, weten we nu nog niet en misschien is het wel beter om er niet te snel naartoe te gaan, volgende week zou ons wel beter passen.  Nu geraakt die week uiteindelijk vol met bezoeken hier en daar, er is dan ook nog de kapper, vandaag op de middag.  Tel daarbij de twee keren logo die de echtgenoot moet volgen en ge weet wel dat we niet echt veel tijd hebben om nog ergens anders naartoe te gaan.  Ook iedere dag die wandeling doen, eindelijk heb ik hem zover gekregen dat hij dat in de voormiddag doet, dan is het niet te warm en is aangenamer om dan ferm door te stappen.  De laatste dagen ging het weeral zo goed niet meer, meer pijn en zo maar ja, ook een glaasje cava of champagne kan daarvan de oorzaak zijn.  En het is gewoon zo, niet iedere dag is hetzelfde, het kan zelfs op een paar uren helemaal omslaan, ja, net zo grillig als het weer soms.

We hebben niet mogen klagen in de voorbije dagen, het waren heerlijke dagen, dagen dat je tenminste eens kon buiten komen, dagen dat we konden genieten ook . . . al viel er hier niet zoveel te genieten,alleen van de zon, de rest daar zwijgen we maar over !

Nog een fijne dinsdag en maak er vooral het beste van, blijf genieten !!!




Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!