een fijne dinsdag !


Nu op dit moment heb ik nog niet veel te vertellen maar daar kom ik later wel weer op terug !  De dingen die voor mij belangrijk zijn worden nu uitgevoerd en je zal het wel vernemen wat ik gedaan heb, al is het niet echt veel bijzonders !

Geniet vooral van je dag, het ziet er buiten wel mooi uit !

Reacties

  1. Ik las je ook op mijn blog Chris en hoop dat je maag intussen niet meer protesteert ... Soms las ik ook van die versoberingsmomenten in maar afvallen .. vergeet het ik houd stevig vast aan wat ik heb hahaha. Hopelijk houdt je slaapgenoot het vol om niet te roken en snoept hij wat meer .. dat is nog altijd minder erg dan roken. Groetjes en houd je goed!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat afvallen, ik weet het maar als ik wat minder weeg voel ik me meestal ook beter, dus voor mij wil dat zeggen dat het beter is met een lager gewicht. Inslapen is tegenwoordig ook een probleem, komt er nog bij dat we lawaaierige bovenburen hebben gekregen en dat brengt dit ook wel een beetje mee. Dat ik lang wakker lig dat kan me echt niet deren, als ik daarna in slaap val dan heb ik de dag erna niks of bijna niks. Alleen voel ik me in de loop van de dag dan minder uitgeslapen, lees minder uitgerust, of dat uur minder slaap daar iets mee te maken heeft weet ik niet. Verder probeer ik nu nog wat lichter voedsel op te nemen, het doet me deugd en mijn maag blijkt daar tevreden mee te zijn, toch maar een beetje volhouden. En hij heeft nog altijd geen sigaret aangeraakt, of er nog in huis zijn weet ik echt niet maar die zijn snel gekocht als er nood aan is, hopelijk blijft hij er voorgoed vanaf en is hij slim genoeg om te beseffen dat zijn leven ervan afhangt. Nog een fijne week verder.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!