vrijdag . . .


De werkweek is weeral voorbij en weldra ook de ganse week . . . !  Morgen is het reeds weekend , maar ik reken de avond van vrijdag daar ook al bij, ah ja, dat is toch normaal.  Voor de werkenden zit het er dan ook op en voor wie thuis met allerlei dingen bezig is zoals de huisvrouw, is dat toch ook zo, of niet misschien ?!  

Al ben ik meestal op zaterdag ook nog met vele werkjes bezig, in de voorbije week was het zelfs zo dat ik het weekendgedeelte van de krant nog helemaal niet bekeken had !  Stel je voor, dat is niet de eerste keer dat dit voor valt, neen, in de voorbije weken was dat ook al zo, waarom wil je dan zoveel doen op zaterdag, vraagt mijn ventje.  Dat is gewoon omdat het dan goedkopere energie is die je verbruikt, ook dat telt mee.  En toen hij nog ging werken, al ligt dat al wel een tijdje achter ons, toen was op zondag ook vaak met kleine dingen in de weer, soms zelfs een hele was uit de voeten doen !  Zeg dan nog dat moeder de vrouw niet veel werk verzet !

Om nu op die weekendkrant terug te komen, dat gedeelte heb ik op maandag eens bekeken, toen was mijn ventje in het ziekenhuis.  En zo op de middag even rustig aan tafel zitten met dat gedeelte van de krant, ja, dat is iets wat ik in de voorbije weken wel gemist heb.  Meestal deed ik dat dus op zondag, terwijl dan ook de tv aan staat voor mijn ventje, dan was ik daarin bezig, ofwel met woordpuzzels oplossen ofwel met wat kleine andere dingen.

Eerst en vooral wil ik jullie een fijn weekend toewensen, geniet vooral nog van deze dag en morgen is het al zover : weekend ! 

Reacties

  1. De twee voorbije dagen ben ik hier druk bezig geweest en 's avonds val ik dan bekaf in bed... Ik vond dat de keukenkasten eens dringend onder handen moesten genomen worden en waar dat vroeger op 1 dag lukte doe ik er nu 2 over. Dat maakt dat ik al 2 dagen de krant niet gelezen heb en morgen is bijeenkomst met een paar vriendinnen dus komt er weer niets van .. het zal dus een leesweekend worden en veel gepuzzel. Inderdaad moeder de vrouw weet nog steeds hoe zich bezig te houden hé Chris! Nog een fijn weekend

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Meestal vind ik dat er tijd genoeg is maar meestal komt ik tijd te kort wanneer ik iets moet uitvoeren waar wat werk aan is. Zo zit momenteel mijn diepvriezer vol met allerlei klaar gemaakte gerechten, heel handig als je snel wat wil eten. Verder ook nog wat dat we aangekocht hebben, wat wild dat nog moet klaar gemaakt worden en daar wil ik op zondag misschien nog wel aan beginnen,we zien wel. Morgen zaterdag moeten we naar onze jongste dochter, die wil nog hun verjaardagen vieren, van haar en haar man dus. De volgende zaterdag is het bij onze kleindochter te doen, die is dan net de dag voordien verjaard en ja, zo blijft een mens maar bezig. Geniet ook nog van jullie weekend !

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!