vandaag . . .


Vandaag is de dag dat mijn ventje in het ziekenhuis is voor een ingreep onder algemene verdoving.  Op de middag is het zover en dan zijn ze met hem bezig, het uur weet ik niet precies want dat kan al wel eens wat afwijken.

In ieder geval wens ik hem een spoedig herstel toe maar ook dat het goedaardig is wat hij heeft en dat is steeds even afwachten.  Daarna kunnen we hopelijk terug gezond weer verder . . . al zal hij nog wel een hele tijd zijn stem niet meer mogen of kunnen gebruiken . . . !  Niet gemakkelijk als je weet dat ik vaak tegen hem moet zeggen dat hij wel eens zijn mond moet houden als ik bepaalde dingen aan het regelen ben aan de computer. 

In ieder geval zal het hier heel stil zijn in de komende dagen . . .  al ga ik wel proberen hem mee te krijgen naar hier en daar . . . waar hij niet echt zijn stem zal moeten laten horen, waar ik het alleen wel af kan.  Ik ben echt geen held als het om uitleggen en vragen gaat maar ik trek toch telkens mijn plan, meestal weet ik van de dingen waarover ik spreek meer dan genoeg af om hen niet de bovenhand te laten nemen. Want dan overdonderen ze je met hun voorstellen allerhande en ben je al snel de controle kwijt . . . zo moet het dan ook weer niet !

Nog een mooie maandag allemaal en maak vooral het beste van deze week !

Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!