nog wat beelden . . .

Veel tijd had ik niet in de voorbije week om beelden te schieten, al wil ik er wel aan beginnen maar er waren andere dingen die nu echt wel voor gingen en dat kan je best niet uitstellen.  

Deze wou ik toch nog even laten zien . . . ze zijn niet allemaal even scherp maar toch zie je goed wat erop staat, tenminste dat hoop ik toch !





De beelden van het roodborstje zijn op verschillende dagen gemaakt, zo zie je dat het hier steeds zit als er eten te vinden is  !

Reacties

  1. Goeie avond Chris, eindelijk even tijd om langs te komen! Hier was het wachten dat ons de laatste dagen in de ban hield en we wachten nog steeds want op 2 jan komen bijkomende onderzoeken en hopelijk weten we dan wat er precies scheelt! Geniet nog van het laatste weekend van 2018 en een hartelijke groet

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ook hier is het afwachten tot het volgende jaar om uiteindelijk alles tesamen te kunnen bekijken wat er moet gedaan worden of waar er wat scheelt ! Ik begrijp dat wel dat ze met de feestdagen niet zoveel werk kunnen verzetten als anders maar wat ik niet begrijp is dat ze steeds maar zitten uit te stellen en ja, dan zijn we nu zoal een twee maanden verder zonder dat er resultaten zijn ?! In alles zijn ze zover gevorderd en toch kan het niet sneller, dat idee heb ik toch steeds, ze verwachten wel dat je dadelijk een beslissing neemt over wat je wil en wat er moet gebeuren, werkt dan dan niet in beide richtingen ?! Wij hebben gewoon alles on hold gezet gewoon om dit te laten voorgaan . . . een mens is toch zo onmachtig als het over hemzelf gaat . . . iedereen hoopt dan ook dat alles goed zal komen, ook ik geloof dat tot nu nog altijd maar het kan best tegen beter weten in zijn, de feestdagen zijn er nu wel een beetje te veel aan . . . Toch nog fijne dagen gewenst en geniet maar met familie en vrienden, tot volgend jaar en een lieve knuffel !

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!