een nieuwe week !

Hoe het weer er op maandag gaat uitzien . . . wel dat is telkens bang afwachten met deze frisse temperaturen.  Zo was het op zaterdag avond rond 22 u toch even voorzichtig rijden om de weg terug naar huis te nemen !  Het was aan het regenen geslagen en ik dacht zelfs van wat sneeuw te zien vallen tussendoor.  

Mijn echtgenoot vertelde me op zondagmorgen dat het helemaal wit zag toen hij rond 2u in de morgen even naar het toilet was gegaan . . . en dan gaat hij natuurlijk snel eens tussen de gordijnen door kijken !  Wat zijn goed recht is natuurlijk, zo weet ik dan ook weer dat het toen wit was en deze morgen ook nog toen ik was opgestaan.  Hij lag daar ook wakker in bed maar opstaan, neen, het is handiger dat er iemand alles kan klaar zetten voor het ontbijt !  Al staat het servies reeds op tafel, net zoals ze in een hotel doen, alles op voor hand klaar zetten voor de dag erna, ja, ook dat kan natuurlijk en zo heb ik eigenlijk ook niet veel meer te doen dan de knop van de koffiezet in te drukken en die koffie staat later klaar om te drinken !  Handig toch . . .

Een nieuwe week, een nieuw geluid, hopelijk brengt die ons goed nieuws.  In ieder geval zijn reeds een aantal pakjes klaar om af te geven met nieuwjaar, ja, wij vieren hier samen nieuwjaar, de kinderen en kleinkinderen gaan met kerst naar het andere deel van hun familie en dat mag, dat moet kunnen.  Dat zijn afspraken die we reeds eerder gemaakt hebben en waar we ons blijven aan houden tot nu toe.

Maar een nieuwe week, een nieuw geluid, ik hoop het want onze tv en soundbar hebben kuren, de ene keer sluiten ze op mekaar aan en de andere keer is er geen klank uit te krijgen, toch maar eens laten nazien als het maandag is.  Niks is zo triestig als je moet zitten klungelen aan die dingen om ze weer aan de praat te krijgen.

Nog een fijne week verder en denk ook eens aan ons, ik ga zelf een kaarsje branden voor een goede afloop, het geluk mag ook wel eens met ons zijn ?!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!