zondag . . . en eindelijk rust . . . !


Onze nieuwe spullen zijn afgesteld en wel, alles werkt maar hoe alles bediend moet worden is soms nog wel even twijfelen.  In ieder geval zijn we ervan tevreden en dat is het voornaamste.

Nadat de radio juist werd afgesteld, spelen deed hij al wel, de bassen waren te zwaar en ook dat heb ik snel aangepast, je moet soms wel even zoeken hoe en waar alle staat . . . in je gsm en daarna vlotte het vrij goed.  De allereerste moment wist ik al, dat staat te scherp voor mijn oren, terug opgeroepen en veranderd en het lukte zoals het nu dus staat !  Een mooi geluid dat door de wifi wordt overgedragen, een fijn systeem, hopelijk blijft alles nu zoals het is en zijn we voor een tijdje gerust.

Aan de gsm heb ik nog wat gesleuteld . . . maar daar moet je ook tijd voor maken en ermee verder doen, stoppen onderweg is geen optie want dan vergeet je hier en daar toch weeral wat.  Dus op een rustig moment daaraan beginnen en instellen naar je eigen keuzes.  'k Wil er dan ook iets anders van maken dan van mijn vorige, dat was eerder maar een probeersel, alleen leer je daar wel veel uit.  Dat kan ik nu op de nieuwe toepassen en dat is echt wel mooi meegenomen ook, niet alles is gelijk, er zijn verbeteringen aan maar deze smartphone is ook wel pas nieuw uitgekomen.  En ik weet ook wel dat niet alle nieuwe producten beter zijn dan de oude maar voor mij voldoet deze aan al mijn verwachtingen . . . tot nu toe tenminste.

Een week waarin niet zoveel te gebeuren stond is afgesloten met voldoening en dat is wat telt.  Toch weeral wat bijgeleerd en al doende leert men dus ook, veel opgestoken hier en daar . . . want ik bereid me meestal voor door wat te gaan lezen, over de radio en ook over de gsm, al was dat eigenlijk wel een min of meer impulsieve aankoop.  Maar ze zetten je met je rug tegen de muur als je de radio niet kunt opstarten zoals het hoort, en ik wou er echt wel bij horen, laten zien dat ik dat ook wel kon beredderen.

Ik vind dat ik, een zeventig plusser, toch ook vrij goed mee kan met deze tijd al zit er hier ook nog eentje die er niet veel verstand van heeft.  Maar ja, dat is niet iedereen gegeven, ik ben er bij manier van spreken al werkend ingerold en ben die evolutie steeds wat blijven volgen, gewoon uit interesse.  Als je dan al eens wat nodig hebt dan kan je dat tenminste benutten en sta je niet volledig met je mond vol tanden.

Nog een fijne zondag iedereen en tot een volgende keer.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!