woensdag . . .


Aan iedereen een fijne woensdag.  Het beeld hierboven heb ik de benaming gegeven : een koffiemorgen in kant.  

Toch een leuk ontbijtje als er nu nog eens een boterham bij was met wat beleg en mijn platte kaas met blauwe bosbessen en een halve appel, ja, dat eet ik iedere morgen, al durft dat wel eens wat variëren ook !  Maar dat weten jullie vermoedelijk ondertussen wel, of dat hoop ik toch, dat wil zeggen dat ik toch gelezen wordt ook, waarvoor bedankt !

Wat we van onze dag gaan maken weet ik echt niet, dat is te lang vooruit zien, ik zet dat hier immers gereed van een aantal dagen op voorhand.  Soms moet ik tussendoor wel eens wat aanpassen als er iets opzienbarend is gebeurd maar meestal laat ik alles staan zoals het staat, dat andere kan best ook een dagje wachten.  Wanneer je de krant leest is dat ook reeds oud nieuws en je blijft pas helemaal bij als je het via de moderne media kan volgen.  En wie doet dat tegenwoordig niet ?!  bijna iedereen, al zijn er telkens wel wat uitzonderingen ook maar daar gaan we verder niet op in . . .

'k Wens jullie ook een mooie dag toe in de hoop dat die voor ons ook mooi gaat zijn maar dat is steeds afwachten.  Geniet er maar van !






Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!