net nu . . . !!!



We zijn op dit moment maandagmorgen.  In de voorbije dagen hebben we mooie momenten beleefd maar ook wat minder mooie . . .

Zo werkte onze wifi niet naar behoren, en niet alleen dat, de modem zou ergens wat mankeren volgens de controle die centraal werd uitgevoerd.  Daarom werd er beslist om een technieker ter plaatse te sturen, hier bij ons dus.  Of die ondertussen dat je dit leest al is geweest weet ik niet, het lag dus niet gewoon aan de wifi maar aan het geheel van de installatie.  Nochtans is er helemaal niks aan veranderd . . . voor zover wij dat weten.

Dit alles had dus ook gevolgen voor onze nieuwe radio . . . die wou ook niet meer werken als hij geen wifi door krijgt gestuurd om op te werken !  Met het gevolg dat we een soort van hakkelende radio kregen, de ene keer wel iets laten horen en de andere keer uitvallen.  Wij wisten wel dat er werken aan de gang waren geweest en dan moet je oppassen met die dingen want dan kunnen ze wel eens ontregeld zijn.  Zelf al eens die modem herstart en alles normaal gecontroleerd voor zover dat mogelijk was, neen dus, niks gedaan.  En dan maar gebeld zodat ook zij dat nog eens controleerden, ja, en daarna een afspraak gekregen dus.

Maar eigenlijk was dat nog niet alles in het weekend, onze kleine vriend Odie was ziek geweest.  Hij beet en beet letterlijk van zich af zelfs aan die welke steeds voor hem zorgen ook !  En wie is Odie vragen jullie dan, wel dat is de dwergtekkel van onze kleinzoon, een lief diertje die nu ongeveer anderhalf jaar oud is.  Hij heeft in het dierenziekenhuis gelegen en is ook onder het mes geweest, was echt wel hoognodig, anders kon die geknelde darm open springen en dat is veel erger.  Of hij nu voldoende hersteld is weten we op dit moment nog niet maar ik ga er wel eens naar vragen, die onzekerheid is ook niet alles.

Zo zie je maar dat iedereen wel problemen heeft, de ene grote en de andere kleine maar we hopen dan ook uit de grond van ons hart dat binnen dit en enkele dagen alles weer heel rustig kan verlopen.

Dit weekend, waarop de 100ste verjaardag van de wapenstilstand werd herdacht zal hier ten huize van niet zo snel worden vergeten, geloof me vrij !



Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!