maandag, een nieuwe week begint . . . !


Een nieuwe week begint alweer, wat ze ons gaat brengen weten we niet maar wel wat er vorige week allemaal is gebeurd.

Je weet dat onze verbinding met het internet moest hersteld worden, die viel steeds maar uit en dat is niet echt normaal.  Zo dachten we eerst dat het te wijten was aan de herstellingen die ze hier in de buurt bezig waren, dat was nog een weekend eerder, maar ze bleven dus duren en dat was echt niet normaal.  Op maandag nam ik dan ook het wijs besluit om te bellen, gewoon om de modem te laten controleren, wat ze ook deden en de rest weten jullie ondertussen ook wel allemaal, het kwam helemaal terug in orde zoals het voordien was.

In de afgelopen week zou er op woensdag een verhuis plaats vinden blijkbaar, ergens in onze blok maar daar hadden we geen last van, dat was helemaal aan de andere kant dan waar wij wonen.  Maar diezelfde dag was er niks te zien geweest, wel de dag erna, op donderdag dus.  Dat wil zeggen dat er dan vermoedelijk ook wagens geparkeerd stonden en dat er weinig plaats over was om te parkeren en te werken.

Wij waren toen op wandel geweest en bleven wat langer weg dan voorzien maar toen we terug aan onze voordeur waren aangekomen, stonden er wagens in de straat, wel net voorbij onze blok.  Het waren de verhuizers en ze stonden er stil omdat er wat was voorgevallen aan de verdeelkast die daar op de hoek staat, toen even later mijn echtgenoot terug naar beneden moest ging hij even buiten kijken.  Toen was er politie bij gehaald, de mannen van de verhuis hadden laten optekenen, zo denken wij toch, wat er daar aan de hand was.  Nu later vertelde een mevrouw die hier bij ons ook in de blok woont, dat ze een ongeval hadden gehad met de verhuislift, kan ook natuurlijk, wij dachten dat het kwam door de vrachtwagen die ertegen was gereden.  Het gevolg was dat op Facebook een oproep werd gedaan om te vernemen waar die panne was, dadelijk reacties en die vertelden dan ook dat het bij ons was dat het euvel zich bevond.  Ook ik heb er op gereageerd en bevestigde wat er gaande was.

De voorlopige herstelling werd uitgevoerd en de mensen konden weer normaal naar hun tv, internet en wat nog allemaal kijken en mailen en van die dingen.  Dat was dus reeds op vrijdag hersteld en de rust keerde terug . . . tot de definitieve herstelling wordt gedaan.

We leven op hoop voor deze week, veel staat er niet op onze agenda, hier en daar een kleinigheidje maar verder niets.  En we zullen proberen er het beste van te maken, net zoals we altijd doen ! 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!