maandag . . . een nieuwe week begint !



Neen hé, weer niet missen met die datum, dat deed ik in de week ook en tot mijn verbazing kwam mijn logje niet te voorschijn op zaterdag !!!

Ha, snel naar mijn schema gekeken waarop je alles kan voorbereiden . . . daar had ik een kemel geschoten, voor de tijd dat het moest verschijnen stond ergens 19 u en nog wat.  Hoe dat komt, geen idee, niet goed opgelet zeker, zoals meestal met zulke idiote dingen waar je snel over kijkt !

Maar ik beloofde jullie om wat over die radio en de gsm te berichten : wel, alles werkt prima, 'k heb wel eerst het ene wat moeten in orde stellen zodat ik die gsm kon gebruiken, daarna maar snel met die radio begonnen en alles was vrij snel in kannen en kruiken.  Daar had ik echt niet veel last mee, alleen was ik een bepaald paswoord vergeten en daar moest ik dus eerst terug in geraken en er ook nog een nieuw in zetten.  En dan ging die gsm als vanzelf, met behulp van mij dan wel te verstaan.

Al werd ik tussendoor wel gestoord door iemand die steeds maar wou weten hoe en waar ik dat allemaal moest doen en vragen stelde . . . tot ik het beu was en het heb opgegeven.  Toch maar beter wachten totdat hij eens de deur uit is en daarna snel alles in orde brengen !

De gsm heb ik eens van binnen en van buiten leren kennen, afstellen naar mijn smaak, nog wat hier en daar verbeterd naar mijn zin, aangepaste kleuren gebruikt en nog zo van die dingen allemaal.  Of dat ook zo zal blijven weet ik nog niet maar ik geraak er zo toch stilaan aan gewoon en dat is wat telt.  Berichten maken en ontvangen was het eerste wat ik heb gedaan en de rest zal ook wel volgen zeker ?!

Met dit alles zou ik nog vergeten dat we ook een nieuwe week zijn begonnen, een week van . . .  strijken en wat nog, dat weet ik tot nu toe nog niet, we zien wel.  Vergat ik er hierboven nog er bij te zetten dat ik ook al de was en het opvouwen gedaan had en alles al terug in de kasten ligt.

In ieder geval : geniet van deze nieuwe week, al is het weer niet echt denderend te noemen !  We maken er toch maar het beste van !




Reacties

  1. Goeie avond Chrisje... Vandaag was het echt herfstweer dus zag je mij niet buiten.Gelukkig is er ook nog deze weg om mensen te ontmoeten. Een hartelijke groet

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nu bekijk ik hier die reactie van u en ik zie dat mijn reactie er niet achter staat, dat was toen dat die wifi hier raar deed en vermoedelijk is mijn reactie daardoor niet geacteerd. Maar ook ik kom niet buiten als het zo raar weer is en niet aangenaam, dan hou ik me rustig met allerlei dingen bezig, als ik maar aan de gang kan blijven !!!

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!