donderdag . . .

Voor vandaag wordt er een mooie dag voorspeld en ik ga daar gebruik van maken door deze voormiddag te poetsen waar het nodig is, gisteren al met kleine dingen begonnen en nu volgt dan het tweede deel, de rest is voor vrijdag.

Maar ik wou het eerder hebben over mijn bloemen, ja, ik heb nog bloemen staan, eentje die ik later heb bijgekocht en die andere bak, wel die staat er reeds van in de lente !  En geloof me, ze staan nog mooi ook al laten ze soms wel eens een blaadje vallen . . . maar dat is normaal in de herfst, toch ?!







De meerkleurige chrysant heb ik gekocht net nadat we terug waren uit vakantie dus in het begin van de tweede helft van oktober.  Die staat nog altijd mooi maar daar had ik wel goed op gelet dat die bloemen nog niet helemaal, en ook niet allemaal, open stonden.  Hij is tot nu toe steeds mooi blijven staan maar ik vraag me toch af wat hij gaat doen als het even ietsje kouder wordt, dan zou het wel kunnen vriezen . . . aan de grond maar wij zitten wel hoger . . . 

En zo ziet mijn bak met geraniums eruit, ze staan echt nog mooi maar als je weet dat ze langs de Noordwest kant van het huis staan dan zouden ze het wel kunnen begeven als er eens wat vorst wordt verwacht en dat kan sneller komen dan je denkt !  Om ze nu af te dekken, neen, daar begin ik niet aan, dan zet ik liever wat anders in die bak, al had ik daar in de vorige jaren telkens viooltjes in staan maar dat doe ik niet meer.  Ze zijn meestal tegen het volgende jaar, in het voorjaar, nog wel mooi maar daarna begeven ze het als er wat warmte komt zoals dat de vorige jaren ook was.  

De hemel zag er op woensdag, voordat de duisternis eraan kwam, zo uit, met een witte streep getrokken door een vliegtuig, dat wel leek te zigzaggen maar dat lijkt maar zo, de wind zal wel de oorzaak zijn !

Nog een fijne donderdag voor iedereen . . . !!!



Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!