Allerzielen . . .

Vandaag is het Allerzielen en worden de overledenen herdacht.  Ook daarom wil ik vandaag een gedichtje brengen, ik heb het even aangepast maar ik haalde het van internet.
  

Allerzielen

Stil staan bij
wat we verloren
ooit door de dood van
ons ontrukt

Een dag,
terug kijken
met weemoedig verlangen
'n sombere dag
even weer te voelen die
heftige pijn om hen
die we verloren zijn

even stil blijven staan,
om opnieuw te bezinnen
en ondanks alles
weer verder te gaan !

gehaald van de site www.droomster.nl

Reacties

  1. November is voor mij altijd een maand waar de weeemoed wat meer aan de deur klopt dan anders maar het gaat wel over hoor en zeker als het weer terug wat zonniger wordt de komende dagen! Een warme knuffel

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bij mij is dat op dit moment ook zo een periode die ik soms sneller zou willen voorbij gaan maar dat is een zaak die niet mogelijk is. Ook november heb ik dat nog omdat ik zovele jaren geleden toen eens zwaar depressief ben geweest, dat was een donkere tijd voor mezelf en ik heb er nog altijd spijt van dat ik niet meer bij alles aanwezig kon zijn toen onze kinderen nog jong waren. Ze hebben me daarbij moeten missen en in hun jeugd is ook niet alles steeds even mooi en blij geweest, een beetje steun kunnen ze dan best gebruiken en ik was er niet echt bij !!! Geloof me, dat was een zware tijd voor ons allemaal en dat vergeten we het liefst zo snel mogelijk, al is dat ook niet echt zo want van alles leer je toch weer wat bij . . .

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!