winteruur !!!


We zijn officieel in de wintertijd aangekomen, tenminste als je de mensen mag geloven die er hebben voor gezorgd dat we een "winteruur" en ook een "zomeruur" kennen.

Of die overschakeling ook overal zo positief is verlopen weet ik niet, ik doe daar op voorhand niks meer aan, de dag erna zie ik wel hoe laat het is . . . en voel je dat aan je buikgevoel, die zegt al snel iets in de zin van : "ik wil eten . . . of niet !"

Mijn klokken die steeds klaar staan om de lichten in huis te laten aan gaan die moet ik nog verzetten, ja, ik heb daar wel iets werk aan maar niet echt veel, daar is immers ook een zomer- en een winter-stand op.  Verder zijn er vele dingen die automatisch overschakelen zoals onze wekkers in de slaapkamer en ook de tv en de computer en ons weerstationnetje.  

Verder is er nog wel een polshorloge hier of daar die moet juist gezet worden en ook dat zal wel vlotten maar veel verder gaat het hier echt niet.  Zelfs de centrale verwarming schakelt automatisch over en ook dat voel je als je op staat.

Denk eraan dat wij in de periode van 3 tot en met 17/10 ook al eens moesten switchen van tijdzone . . . en nu dus opnieuw eens !  Een uurtje langer slapen is nu mooi meegenomen !

Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!