donderdag . . . een fijne dag ?!


Gisteren was het een rustig dagje, mag ook wel eens.  Toch nog snel wat orde geschept in de chaos die ontstaan was na het wassen en drogen allemaal.  De te strijken stukken afzonderlijk gelegd, wat kon opgevouwen worden op een stapel gezet zodanig dat je daarmee ook weer snel gedaan hebt.  Nu alles nog in de kasten leggen en ook dat is terug op orde.  De sokken staan verzameld in een grote kom en zijn reeds per paar bij mekaar gedaan, de wandelsokken liggen helemaal apart en ook die zijn snel terug de kast in gelegd.  Al het fijne ondergoed zoals bh's en slips zijn deels terug in de kast, nog een gedeelte moet opgevouwen worden maar ook dat zal snel gebeuren tijdens de komende uren.

Blijft dan nog de strijk over en dat is wel wat anders : een hoop fijne bloesjes en topjes, alles krijgt zo snel mogelijk een beurt.  Als ik deze avond dan rondom mij zal zien dan kan alles alweer terug de kasten in, zo moet dat zijn, na een week of wat alles, of toch bijna alles, terug op zijn normale plaats zodat ons normale leven weer terug in gang kan komen.  Eerder ben ik toch niet gerust en ja, ook daarna een weldoende slaap, tenminste, dat hoop ik toch.

Eindelijk ook een "zomerdekbed" in bamboe aangekocht, dat voelt toch veel frisser aan dat dit met dons, dat van ons was echt veel te warm maar een mens heeft wel iets nodig om over zich heen te leggen.  Een laken alleen is voor mezelf niet genoeg dus kozen we dit uit en dat bevalt heel goed moet ik zeggen, we zijn er allebei tevreden over.  Waarom we dat niet eerder deden, gewoon uitstellen, ge kent dat wel, zoals met vele dingen gebeurt, nu is dat dus ook van de baan.  En dat we er goed onder geslapen hebben hoef ik niet te vertellen zeker.  Anders zat ik hier niet zo fris en monter erover te vertellen maar verviel ik wellicht in een kleine klaagzang . . . nu dus niet meer, van de baan en goed opgelost ook nog !

Nog een fijne donderdag iedereen en geniet van jullie dag, ik ga dat in de mate van het mogelijk ook doen !!!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!