vrijdag . . .


Het einde is in zicht van deze warme week !  Maar of het ook wat minder warm gaat worden in de komende dagen . . . dat valt nog af te wachten !!!

Genoeg over dat weer, hier zijn we weer met nog wat meer van uit onze kleine wereld.  Ja, die is klein geworden omdat we niet meer zoveel naar buiten zijn gegaan in de voorbije weken.  Wel naar buiten voor boodschappen en eens naar hier of daar geweest om wat nieuwe spullen aan te kopen, dat wel, dat werd allemaal gedaan.  Maar die gewone wandelingen die we deden in het domein in onze buurt . . . wel die zijn achterwege gebleven.  We weten uit ondervinding dat daar niet echt veel te zien is tijdens warme periodes, op de vijver, wat je nog een vijver kan noemen, daar staat nu heel weinig water in, is echt niet mooi meer om te zien.  En verder is het gewoon het speelterrein geworden van kinderen, niet dat dit niet mag, helemaal niet, het moet kunnen maar ons trekt dat niet echt meer aan op die manier.

Zelf hou ik ervan om te wandelen in de lente, dan is alles het mooist, of als er sneeuw en ijs is, dan is die mooie vijver, was die mooie vijver, wel echt mooi om te zien.  Om jullie er een idee over te geven ga ik hier toch nog enkele beelden daarvan zetten en dan weet je zo, het is daar echt wel mooi met al dat groen !  Het is de groene long in Kessel-lo, samen met onze berg hier bijna naast ons, de berg die er nu ook maar droog en verdord bij ligt, ik ben er dan ook in jaren niet meer naar boven geklauterd, geen idee eigenlijk hoe dat komt ?!

Mijmeren we naar het einde van de week toe over wat er was en hoe het er dan ook uit zag toen het nog mooi te noemen was . . . heimwee naar frissere dagen, of wat is het dan ?!  Geen idee, dat schiet me zo ineens te binnen.  Maar die foto's die ga ik toch wel eens opsnorren !

Nog een fijne vrijdag !Reacties

Populaire posts van deze blog

een fijne vrijdag . . .

Het is weeral maandag . . .