woensdag . . .


We zijn reeds in het midden van de week, de laatste week dat het nog officieel school lopen is voor de meeste studenten.  De proefwerken zijn achter de rug en een deel weet nu al wat de cijfers zijn, of tenminste toch of er buizen zijn of niet, of ze goed gewerkt hebben.  En dat hoop ik nu wel, dat iedereen naar best vermogen gepresteerd heeft, één enkele uitzondering is er steeds en het is spijtig voor hen.

Ook zitten we nu terug met een warme week, of toch een aantal dagen van deze week, de maandag hebben we die heel goed ingezet en nu zitten we reeds met warmere temperaturen.  Ikzelf heb deze week een beetje beter ingezet dan die vorige week, toen had ik wel echt pijnen in de rug, pijnen die ik reeds vele jaren terug niet meer gehad heb, al waren er wel kleine dingen te bespeuren.  Nu stak die dus terug de kop op en had ik het echt wel erg, 'k ging er zelfs krom van en dat ene been wou echt niet meer mee zoals het moest.  Nu dus terug wel na een paar behandelingen en daar ben ik echt blij om.  Eerlijk gezegd zag ik het vorige week nogal zwart in, gewoon omdat je niet goed uit de voeten kon.

We hadden allerlei dingen gepland en die vielen zo weeral in het water, zonder dat je er zelf wat kon aan verhelpen.  Maar nu gaat het weer zoals het zou moeten gaan, ik kan echt terug "uit de voeten", mijn benen willen weer goed mee en dat die rug zo goed als geen last meer geeft is mooi meegenomen.  De kine heeft veel goeds gedaan op die enkele behandelingen, nu is ze zelf even met vakantie maar nadien nemen we de draad terug op en kan de rest van behandelingen volgen.  Die rug van mij moet terug volledig in orde zijn om in Duitsland te gaan wandelen !  En daar wil ik niet van afwijken, meestal doe ik dat uit voorzorg om eens naar de kine te gaan, omdat ik weet dat er meestal hier of daar wel wat zit wat niet volledig in orde is.  Nu hoop ik eerst en vooral op een volledig herstel van die pijnlijke plaatsen want een mens geraakt daar volledig zijn kluts kwijt en gezond kan het niet zijn dat je iedere dag pijnstillers moet nemen en dat het dan nog niet goed aanvoelt . . .

Ach, we zijn er weer doorheen geraakt, nu nog wat kleinere dingen hier in huis oplossen en we zijn er weer door voor even.  Eerst en vooral gaan we nu genieten van het mooie weer, doen jullie dat ook maar, nog veel plezier . . . en laat de zon schijnen, al is het maar in je hart !

Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!