een luie zondag . . .


Een luie zondag zie ik zo voor mij : een beetje eten klaar maken en daarna rustig een boekje lezen of wat puzzelen, misschien is dat wel wat ik voor ogen heb . . .

Maar of ik dat ook zo ga erdoor krijgen, dat is nog wat anders.  Uit eten gaan, neen, dat hoort bij mij niet bij een rustige dag, die dag wil ik rustig thuis blijven en doen waar ikzelf zin in heb.

Dus vandaag zal je mij eens niet bezig zien, ik hoop dat dit in goede aarde valt bij mijn echtgenoot, maar of die er ook zo over denkt weet ik echt niet.  In ieder geval zal het mijn dag worden om eens rustig in de zetel te zitten, die staat er wel voor iets hé en dat is zeker niet om te werken !

De tv die zal misschien wel op staan, om een film te bekijken of iets anders, kan ook allemaal, we zullen zien wat de dag ons brengt.  En verder hoop ik niet te veel gestoord te worden, dat mag ook wel eens .

Nog een fijne zondag voor iedereen !

Reacties

  1. Je kan natuurlijk ook altijd naar voetbal kijken Chrisje hahaha Een fijne zondag Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. In de namiddag wordt het vast en zeker voetbal kijken maar dat is geen erg, ik zit dan terwijl wat te puzzelen in een boekje en kijk met één oog ook naar het beeld op tv. 'k Zie wel eens graag een mooie voetbaluitzending moet ik zeggen maar na een tijdje gaat me dat vervelen en wil ik nog wat anders doen dan kijken. Nog een fijne zondag !
      Och, nu valt het me op dat je met je eigen schuilnaam hebt ingelogd, dat gaat dan terug ?!

      Verwijderen
  2. ik zal er ook een luie dag van maken Chrisje .... en ik vergat weer mijn naam erop te zetten gisteren of eergisteren ! geniet van je dag ! Ani

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is helemaal geen erg, ik weet het nu wel zo goed als zeker dat jij het bent Ani, heel blij met je reactie en ik heb tot nu toe al genoten maar hopelijk ook deze avond gaat het zo verder. Nog een fijne avond Ani.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!