een fijne zondag . . .

Of gisteren de duivels hun best hebben gedaan weten we nu reeds.  Alleen zet ik van zaterdag dit logje hier klaar, kwestie van daar op zondag niks meer te moeten aan doen.  Ook ik wil terug een rustige dag krijgen en daar hoop ik op nadat het de vorige week nogal pijnlijk was aan die rug van mij. 

Vandaag is het dan ook Sint Jan, het moment waarop de mensen die asperges liggen hebben er mee stoppen.  Maar ik ken er wel enkele die reeds eerder zijn gestopt, het seizoen ervan is ten einde.  Ook wij hadden vroeger asperges liggen en daar is vrij veel intensief werk aan, dat heb je met die seizoensproducten. 

'k Wens iedereen dan ook een fijne zondag toe en geniet er maar van.  Ook al is het weer niet dat wat we ervan verwachten maar aan die "schaapscheerderskoude" komt ook wel eens een einde.  In de loop van deze week gaat de temperatuur terug naar omhoog en daar is zo goed als iedereen tevreden over.

We moeten alles nemen zoals het komt . . . zelfs het weer !
Reacties

  1. inderdaad minder zonnig vandaag dan verwacht Chris en dat van die asperges wist ik niet zo zie je maar nooit te oud om iets bij te leren! Nog een fijne zondag

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

een fijne vrijdag . . .

Het is weeral maandag . . .