maandag . . .

Wanneer ik dit logje hier zet weet ik nog niet hoe ver we geraakt zijn met het planten en verpotten van allerlei bloemen.  'k Was dat al lang zinnens maar steeds komt er weer wat in de weg en wordt het opnieuw voor ons uit geschoven.

Met de warme dagen die we vorige week hadden, trok ons balkon en de zon me meer aan en heb ik daarvan genoten.  Niet dat ik moet verantwoorden wat ik dan wel gedaan heb maar toch zet ik het hier, kwestie van geen verkeerde gedachten te hebben over mij . . . !

Dan heb je daarna nog al dat werk te doen wat je eerder zinnens was en werd uitgesteld dus daar heb ik dan ook eerst werk van gemaakt.  En niet alleen ikzelf, wij hebben dat gedaan !  Ja, ik wil het aandeel van mijn ventje niet kleiner maken dan het is, het is wat het is, ik heb er veel hulp aan, vooral om die zakken potgrond aan te slepen en zulke dingen allemaal, wel met de wagen maar toch, hij moet het maar willen doen.  
Dan samen het uitkiezen van bloemen, ook dat moet gebeuren, zelf maak ik wel eerst een eigen lijstje op van hoeveel van welke soort ik wil aan kopen en dan doen we dat zo ook.  Al valt het soms wel voor dat ik met iets totaal anders naar huis kom dan wat ik zinnens was, kwestie van ons aan te passen aan de voorraad die er op dat moment nog is.

Behalve natuurlijk als je zo laat op het seizoen als ik deze aankopen doe, meestal staat alles opgepot en verpot klaar om de zomer in te gaan, nu is er nog niks van gedaan maar jullie weten het wel, we hadden toen een viering en daarvoor moesten wijzelf ook prima in vorm zijn om daaraan deel te nemen natuurlijk.

Tot zover mijn relaas over wat er zou moeten gedaan zijn in dit voorbije weekend.

Nu wil ik toch iedereen een fijne week toewensen en om te beginnen ook een mooie maandag, al weet ik vooraf niet welk weer we vandaag krijgen natuurlijk.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

Een fijne zondag iedereen . . . !!!