Het oude jaar . . .

Het oude jaar is zo goed als afgelopen, het is alleen nog een kwestie van uren . . . !

Hier zie je vadertje tijd die met zijn opvolger de strijd aan gaan maar die uiteindelijk toch verliest !  Het nieuwe jaar komt eraan en daar is echt geen houden aan !Een avond om onder ons twee te vieren, dat doen we meestal zo !  Een beetje iets eten, wat drinken, een glaasje wijn, bubbels, alles mag erbij zijn.  Want √©√©nmaal per jaar komt de wissel en dat is op 31 december, wanneer dan de klok net de 12 is gepasseerd, of liever de 24, wel dan is het nieuwe jaar reeds daar.  Het komt op kousenvoeten heel zachtjes binnen geslopen, het is nog een jong veulen dat pas komt kijken.  Na verloop van tijd wordt het harder en harder, tot het ook op het einde van 2018 weer verdwijnt . . . 

Dat is nu eenmaal zijn lot maar vandaag genieten we nog, morgen ook en vieren het nieuwe jaar, hou het vooral veilig op de baan, niet veel drinken, helemaal niet drinken is nog beter !  En maak van het nieuwe jaar net dat dat je er zelf van verwacht had, dan valt het heel goed mee.  Laat de liefde zegevieren en kortom, nu gaan we toch eindelijk vieren, gezondheid op het nieuwe jaar . . . !!!Aan iedereen fijne feesten, geniet maar met mate !


Reacties

  1. Ik hoop dat jullie intussen bekomen zijn van de emoties en toch rustig 2017 kunnen uitwuiven tenzij jullie natuurlijk van knallers houden! In ieder geval bedankt voor de vriendschap die ik langs deze weg van jou mocht krijgen in 2017 en hopelijk horen we mekaar ook vaak in 2018. Onze beste wensen voor een gezond en goed nieuw jaar!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

een fijne vrijdag . . .

Het is weeral maandag . . .