vervolg van de wandeling . . .

Hier komt dan het vervolg van onze wandeling, er zijn wel meerdere beelden gemaakt maar om ze nu allemaal hier te zetten, dat is wat te veel van het goede.


Een gakkende gans ga je meestal wel best uit de weg, je weet maar nooit wat ze gaat doen , aanvallen of niet!


Dit beeld geeft je een mooi overzicht van wat er allemaal te zien was op het water, ik noem dit waterwild : enkele meerkoeten, zwanen en vooral veel meeuwen, je ziet dat het wit overheerst.


Deze zwaan zat rustig te zonnen aan het water achter de zwemdok, daar was het heerlijk rustig en ook zonnig, niks dat hier de zon kon weghouden !


De vijver aan het verkeerspark lag er verder maar troosteloos bij.  Er zaten wel enkele waterdieren op en rond de vijver maar hij lag ook wel vol met algen en nog andere dingen.


Je ziet hier twee zwanen, een waterhoen en nog wat andere vogels die het goed vonden zo in het zonnetje, kijk maar naar die ene zwaan, ze rust met die ene poot omhoog, zie je dat zwart achteraan ?  Wel dat is die poot !

En zon was er dus overal, een beeld gemaakt van tussen de takken van de bomen door, ze hangen nu op sommige plekken wel echt ver over maar het levert ook mooie beelden op zoals je ziet.  Hiermee namen we afscheid van het domein, tot morgen of zo, of een andere dag misschien ?!

Reacties

  1. Het zijn toch mooie vogels he Chris! Daar juist nog even een wandeling gemaakt en we waren juist op tijd terug want is is hier beginnen regenen na een zonnig dag met zelfs 24 gr!
    Nog een fijn weekend en tot de volgende

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Op dit moment is het hier ook maar grijs maar ja, de zon gaat bijna onder en dan is het tijd om donker te worden, dus eigenlijk kan me dat niet meer schelen. Als het maar niet fel gaat onweren of gieten want dat kan problemen met zich mee brengen. 'k Heb gezien dat het 23° was maar verder heb ik er niet meer op gelet, 'k ben met de was bezig, kwestie van morgen wat gerust te zijn als we een nieuw bed gaan uitkiezen . . . al is mijn keuze al wel gemaakt maar ja, die van mij die twijfelt nog steeds aan alles !

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!