een cocktail . . . ?!


Het kan inderdaad smaken, zo een cocktail maar of je het wel degelijk lekker vindt, ik weet het zelf niet.  Een aantal van die dranken lust ik wel, tenminste als ze niet te zoet zijn uitgevallen, ik wil iets wat fris, fruitig en licht zurig is dus, met een zurige toets zeg maar.

Er mag voor mij dan ook wel wat ijs in, een Mojito smaakt me wel en nog een aantal andere mengelingen als ze maar geen kokos of dergelijke bevatten.  Verder niet veel suiker maar dat had ik al verteld en er mag gerust wat bruisend erbij komen ook, al is het maar spuitwater.  Ananas, verse ananas dan, die laat ik meestal ook wel links liggen dus dat zijn allemaal ingrediënten die ik er liever niet in wil zien.

Natuurlijk mag een glas champagne altijd voor mijn part, dat kan ik drinken als digestief, ja, ook dat kan natuurlijk, maar ook als aperitief, met of zonder een hapje, dat smaakt bij iedereen wel vermoed ik dan.  Tenzij je een afkeer hebt van alles wat bruist, dan niet natuurlijk maar de meeste mensen lusten dit wel.  En het hoeft niet steeds duur te zijn, het mag ook een goede frisse cava zijn of dergelijke, een sekt uit Duitsland sla ik ook niet af, ze zijn meestal wel zo lekker als die champagne soms denken mag.

Ach, we zijn in de zomer en met de temperaturen die we in de laatste maanden hebben gehad, komen al die drankjes, goed gekoeld en wel, steeds van pas.  Het komt er gewoon op aan om ze samen met enkele vrienden, goede kennissen en ook de familie, te drinken op ieders welzijn.  

Plezier maken, een glaasje, een praatje tussendoor, wat lachen . . .en de avond is zo weer voorbij, als het even kan ook op een terrasje waar het heerlijk is om te toeven, meer moet dat immers niet zijn.

Reacties

  1. Maar zo'n glaasje smaakt ook op de middag hoor Chris haha. Overdaad is nooit goed maar bij gelegenheid eens zo'n fris drankje en dat dan liefst in gezelschap.. laat maar komen! Misschien ook goed tijdens het inpakken dat verzet de zinnen zolang het je maar niet in de war brengt wat mee moet en wat niet haha!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!